Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якісні кросівки для тенісу - запорука успіху на корті

Коли Ви купуєте взуття, буває важко зупинити свій вибір на чомусь конкретному, так як зазвичай у магазинах великий асортимент товару. Та й розмір підібрати не завжди виходить з першого разу. Тому і вибір кросівок - справа непроста. А вибрати кросівки для тенісу, ще складніше. Необхідно придбати не тільки якісне спортивне взуття, але ще і захистити ноги від можливих травм, а вони, на жаль, в тенісі досить часті. Нескладно придбати тенісні кросівки в Україні - їх продають і у звичайних роздрібних магазинах, і в інтернет-магазинах, і в спеціалізованих спортивних магазинах.

До речі, якщо ви хочете придбати тенісні кросівки, то рекомендуємо смотреть тут вже зараз.

Адже надшвидкі рухи не завжди можливо контролювати. Звідси і високий ризик травматизму. І це ще не найголовніше - важливіше вибрати кросівки, виготовлені зі спеціальних матеріалів, що мають і захисну функцію, і своєрідну лікувальну - адже при підвищених навантаженнях страждають і суглоби, і судини. Коли спортивне взуття виготовлене ​​зі шкірозамінника або звичайної тканини з пластиковою підошвою, на корті Вам не позаздриш - травма Вам забезпечена, а біль в ногах Ви відчуватимете кілька днів і це в кращому випадку. Тому кросівки для гри в теніс (навіть якщо Ви не професійно займаєтеся тенісом, а просто підтримуєте форму) потрібно вибирати ретельно, прискіпливо і тоді позитивні емоції від прекрасної гри Вам забезпечені надовго.

Хотілося б дати кілька рекомендацій при покупці спортивного взуття для гри в теніс. Тоді Ви максимально знизите ризик невідповідної покупки, особливо якщо Ви купуєте тенісні кросівки віддалено. Перш за все Вам потрібно правильно провести вимірювання ноги. Це треба робити в кінці дня, коли ноги від денних навантажень збільшені в розмірі. На ногу необхідно надіти шкарпетки, в яких Ви будете грати. І робити вимірювання треба сидячи. Ось основні правила, застосувавши які, Ви точно зробите правильну і потрібну покупку. Крім того, вибирати спортивне взуття потрібно тільки від відомих виробників.

Так що вибір за Вами!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь