Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги лазерної епіляції

Лазерна епіляція вважається ефективним, безпечним і дуже економічним методом видалення небажаного волосся. Цей метод вибирають не тільки жінки, а й чоловіки. Це допомагає поліпшити зовнішній вигляд, полегшує підтримання здорової гігієни тіла і підвищує впевненість у собі. Завдяки лазерній епіляції ви можете видалити непотрібне волосся з багатьох місць на тілі.

Що варто знати про лазерну епіляцію?

Лазерна епіляція використовує лазерні промені для видалення небажаного волосся. Лазер відстежує волосся, виділяючи його колір від кольору тіла. В результаті волосся видаляється. Цей ефект можна порівняти з нагріванням чорних об'єктів, які знаходяться на сонці. Однак тільки те волосся, яке знаходиться у фазі росту.

Лазерні промені дозволяють видаляти волосся, яке знаходиться тільки у фазі активного росту. Як наслідок, досягається часткове припинення росту волосся. Решту волосків продовжують рости неушкодженими. З цієї причини тривалий ефект виходить після повторення процедури.

Переваги лазерної епіляції

Варто зазначити, що лазерна епіляція в Авантаж має набагато більше переваг, ніж слабких місць. Ефективність в першу чергу. Лазерна епіляція дозволяє вам позбавитися від волосся раз і назавжди. Зазвичай кілька сеансів дозволяють вам позбавитися від волосся назавжди і забути про використання бритви. Вам не потрібно турбуватися про роздратування, врослі волоски, алергію, опіки та про будь-які інші побічні ефекти, з якими ми стикаємося при видаленні волосся іншими методами. Після курсу лазерної епіляції, дотримуючись конкретних рекомендацій, ніяких роздратувань і прищів не з'явиться.

Недоліки лазерної епіляції

Основним недоліком лазерної епіляції є неможливість відразу видалити все небажане волосся. Після першого сеансу ви не зможете добитися ідеальної гладкості. Вам потрібно пройти декілька сеансів, щоб позбутися від небажаного волосся, яке турбує вас раз і назавжди.

Існують також деякі протипоказання до цієї процедури. Лазерна епіляція не повинна використовуватися людьми, страждаючими на псоріаз, вітіліго. Протипоказанням також є акне на активній стадії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь