Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати бюро для перекладу документів?

Ми розповімо про важливе завдання для будь-якої компанії, у якої є іноземні ділові партнери. Ви дізнаєтеся, як вибрати бюро перекладів, якому можна довірити ваші документи.

Чому це питання таке важливе?

Причин кілька:

  1. Рівень кваліфікації перекладачів різний, і далеко не кожен може братися за ділові папери. Наприклад, переводити статутні документи повинен тільки досвідчений фахівець високого рівня.
  2. Конфіденційність при роботі з документами також грає важливу роль. Контракти не повинні потрапити на очі стороннім людям. Тому і на бюро перекладів лягає особлива відповідальність.
  3. Ділова кореспонденція часто ведеться не на англійській мові. У тих випадках, коли потрібно перевести текст на іншу мову, важливо, щоб в штаті бюро були співробітники, які знають, наприклад, китайську, німецьку, португальську, іврит та інші мови.

Бюро перекладів - робимо правильний вибір

Давайте розберемося з тим, кому ж доручати професійний переклад документів, договорів, довіреностей:

  1. Шукати бюро перекладів потрібно під конкретну задачу. Ви повинні чітко розуміти, з якої на яку мову перекладати і з якими паперами доведеться працювати фахівцеві. Почніть спілкування з менеджером з визначення завдання. Вкажіть, що вам потрібно перевести контракт, наприклад, з української на китайську.
  2. Також варто дізнатися більше про саме бюро. Подивіться сайт https://dvtext.com.ua, поцікавтеся тим, які сертифікати якості є, з якими клієнтами працює бюро.
  3. Поцікавтеся додатковими послугами і можливостями. Перевірка тексту носієм мови, подальше нотаріальне засвідчення перекладених документів.
  4. Поцікавтеся відгуками клієнтів бюро. Це не головне в оцінці якості, але їх наявність буде додатковим плюсом.
  5. Ціни на послуги дуже важливі, але все-таки гнатися за найдешевшими не варто. Це може бути ознакою низької кваліфікації перекладачів. Шукайте бюро, яке пропонує середню ринкову ціну і гарантує знижки при великих замовленнях і постійній співпраці.

Сподіваємося, матеріал буде корисним для вас і допоможе побудувати довгострокову продуктивну взаємодію з бюро перекладів. Бажаємо вам успіхів у розвитку бізнесу і взаєморозуміння з діловими партнерами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь