Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лоратадин у вигляді сиропу: що це за препарат?

Лоратадин вживається для усунення різних проявів алергічної реакції. У педіатрії цей медикамент відноситься до числа найбільш потрібних антигістамінних засобів. Складові, які входять до складу медикаменту, здійснюють всеохопну дію на дитячий організм.

Склад і форми випуску

Лоратадин випускається у вигляді пігулок або сиропу. Ще один різновидом продукту є шипучі пігулки. У педіатрії найчастіше застосовується лікарський засіб Лоратадин сироп.

Рідка суміш препарату дозволяє полегшити його прийом дітками наймолодшого віку. Активно діючою речовиною у складі даного лікарського засобу, незалежно від форми випуску, є лоратадин. Підсилюють механізм дії цього елемента допоміжні елементи.

Що ж це все-таки за продукт?

Лоратадин являє собою антигістамінний і протиалергічний медикамент другого покоління. Дія лікарського засобу на організм малюка відбувається протягом 30 хвилин після його прийому. Ефект зберігається протягом доби. Даний підсумок обґрунтований поєднанням певних компонентів, які входять до складу продукту. Речовини цілком всмоктуються шлунково-кишковим трактом, а їх залишки виводяться з організму нирками.

Показання до застосування

Застосовувати Лоратадин для усунення алергії у дітей можна з 2-х років. Для дітей молодшого віку прийом медикаменту заборонений через вміст етилового спирту в сиропі і ризик появи побічних ефектів, а застосування пігулок для терапії немовлят є нереальним.

Перелік показань Лоратадину у вигляді сиропу містить в собі величезну кількість різновидів станів, які підбурює алергічна реакція. В процесі проведення терапії необхідно враховувати рекомендовані дози.

Протипоказання і побічні ефекти

Якщо приймати Лоратадин некоректно або при наявності протипоказань, то з'являється ризик виникнення побічних ефектів.

Негативна реакція організму малюка може проявитися у вигляді висипки на шкірних покривах або порушень з боку травного тракту. У деяких випадках можливе ускладнення загального стану у вигляді головних болів, зайвої стомлюваності і порушення сну. Передозування може підбурити тахікардію або симптоматику, яка нагадує гастрит.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь