Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги світлових букв у зовнішній рекламі

Без зовнішньої реклами складно уявити зовнішню складову міста, адже різні вивіски, перетяжки, білборди не тільки виконують свою основну функцію, а й ефектно доповнюють, перетворюють центральні вулиці, площі, проспекти, магістралі. Є також реклама, яка діє і вдень, і вночі. До такої реклами відносяться світлові букви. Вельми популярний і дієвий варіант. Чим же він цікавий?

Які букви використовуються?

Варто зазначити, що световые буквы відрізняються матеріалом виготовлення. Найчастіше вони виготовляються з прозорого пластика, металу, оргскла. Наприклад, лицьова поверхня об'єкта може бути виконана з акрилового скла з кольоровою плівкою для додання потрібного світлового ефекту. Задня сторона - основа - виготовляється, як правило, з оцинкованої сталі або алюмінію або ПВХ. Каркас і бічні елементи - алюмінієвий профіль.

Інший важливий момент - джерело світла. В даному випадку беруть на озброєння наступні лампи:

  1. Неонові. Застосовуються у вигляді трубок, забезпечують помітність в темний час доби, проте працюють при високій напрузі, вимагають високовольтного трансформатора. Ще їх обслуговування не назвеш простим, а вартість - доступною.
  2. Люмінесцентні. Ідеальні для освітлення великих літер, відрізняються яскравістю, доступною вартістю, найбільш затребуване рішення сьогодні. Єдиний мінус - значне споживання електроенергії.
  3. Світлодіодні. Так само популярний варіант. Не викликають складнощів в монтажі, економічні, при цьому гарантують яскравість, чудово передають багатство кольорів і відтінків, дозволяють вибрати відповідний режим освітлення.

Лампочки розташовують всередині кожної конструкції або безпосередньо поруч з нею.

Привабливо виглядають об'єкти з контражурним підсвічуванням. Воно реалізується за рахунок світлодіодів, але світіння від них падає на задню поверхню з прозорого пластика, лицьова ж сторона виконується з світлоблокуючого матеріалу, звідси і виникає красивий ефект.

Основні переваги

Розглянутий інструмент зовнішньої реклами набув широкого поширення, завдяки таким перевагам:

  1. Привертає увагу і вдень і вночі;
  2. Здатний прикрасити фасад будівлі;
  3. Прекрасно передає корпоративний стиль;
  4. Універсальний, підходить для створення окремих знаків або навіть фраз, доповнює інші рекламні конструкції;
  5. Не має потреби у тривалому і важкому обслуговуванні.

Ще відзначимо, що світлові написи або інші об'єкти встановлюються в різних місцях. Вони перетворюють фасади, дахи, всілякі покажчики, щити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь