Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Позолочені каблучки: як зберегти їх бездоганний вигляд?

Мрія будь-якої модниці - мати в скриньці якомога більше золотих прикрас. Вони так красиво виглядають, ось тільки не кожна жінка собі дозволяє подібну розкіш. Аж надто високі ціни. Доводиться задовольнятися сріблом, яке зовсім не до душі.

Але з цієї ситуації вихід знайдено - позолочені каблучки, які підходять кожній жінці.

До речі, Vip-pozolota оптовый интернет-магазин Xuping - біжутерію від перевіреного виробника пропонує за привабливими цінами.

І ось ви дочекалися замовлення, із задоволенням носите прикрасу. Але рано чи пізно виникає питання: як доглядати за виробом? Просто тут ж поєднуються відразу два металу і за ними потрібен різний догляд. Так що ж тут підходить?

Як зберегти бездоганний вигляд позолочених прикрас?

Взагалі існує стереотип, що не варто купувати подібні прикраси. Оскільки шар із золота швидко злізе, і каблучка стане непривабливою. Так, таке може статися, але тільки при неправильному догляді та ігноруванні елементарних правил користування.

Відразу відзначимо, що в цьому немає нічого складного і не потрібно володіти якимись ювелірними тонкощами:

  1. Якщо надягаєте каблучку у певних випадках, то не забувайте зберігати її в закритій скриньці. Бажано, щоб її внутрішня частина була оббита м'якою тканиною.
  2. Періодично витирайте виріб замшею. Це прибере пил і невеликі забруднення.
  3. Якщо не встежили і забруднили каблучку, то змочіть ватяний диск в спирті. Можете ще в мильний розчин додати кілька крапель нашатирю і там потримати прикрасу. Після добре прополосніть водою.
  4. Виконуючи домашні справи, знімайте каблучку. Це стосується не тільки позолоти, а й решти типів виробів. Відмовтеся від аксесуарів і на час занять спортом, походів в басейн або на косметичні процедури.
  5. Для догляду не беріть жорсткі щітки та інші абразивні матеріали. Покриття просто злізе.

Не бійтеся, ці методи безпечні для позолоти і не зруйнують її. Але все ж краще заздалегідь придбати спеціальні набори для догляду в ювелірному магазині.

Як бачите, в догляді за такими незвичними каблучками немає нічого складного, просто приділіть трохи часу. Якщо будете дбайливо до неї ставитися, то позолочена каблучка або такі ж сережки стануть ідеальним доповненням до образу. Так що сміливо поповнюйте скриньку новими прикрасами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь