Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати келихи на весілля?

Весілля... Скільки яскравих емоцій і приємних турбот пов'язано з цим чудовим святом! Щоб святкування пройшло бездоганно і радувало всіх, дуже важливо врахувати кожну деталь. Одними з найважливіших аксесуарів є келихи молодят. Зараз прийнято купувати відразу дві пари келихів: одну розбивають на щастя, а іншу використовують для прикраси столу і зберігають потім багато років. Красиві весільні келихи здатні стати справжньою сімейною реліквією.

Форма залежить від напою

Варто зазначити, що свадебные бокалы на заказ вибираються з урахуванням того, який напій будуть пити молодята. Багато пар віддають перевагу шампанському, тому можна сміливо вибирати келихи-флюте. Такі вироби мають вишуканий вигляд і чудово виглядають на святковому столі. Якщо ж молодята будуть пити червоне або біле вино, то знадобляться винні келихи.

За формою келихи можуть відрізнятися, наприклад: для нареченого - тонкі і строгі, для нареченої - більш округлої форми, які візуально нагадують жіночий силует. Головне, щоб вироби були створені в одному стилі і підкреслювали гармонію союзу.

Матеріали і прикраси

Святкові келихи виготовляються з різних матеріалів:

• Класика жанру - це елегантні кришталеві келихи, які вибирають багато молодят.

• Розкішним доповненням торжества стануть вишукані келихи з богемського скла.

• Модною новинкою є металеві фужери, які є красивими, і досить міцними.

Келихи на весілля завжди відрізняються від звичайних своїм оригінальним декором. Для оформлення найчастіше використовуються: квіти, стрази, намистинки, фарби, камінчики, стрічки, мереживо. При виборі оформлення потрібно орієнтуватися на стилістику і колірну гаму весілля. Наприклад, для церемонії в романтичному стилі відмінно підійдуть келихи з мініатюрними сердечками і барвистими стрічками. Якщо ж в якості декору використовується мереживо, то воно має гармоніювати з тканиною весільної сукні.

Келихи для весілля можна придбати вже готові (заводського виробництва) або ж замовити декорування у майстрів. Багато наречених оформляють келихи своїми руками, вклавши в кожну намистинку і камінчик частинку своєї душі і любові.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь