Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати сонцезахисні окуляри?

Сонцезахисні окуляри - вироби універсальні. Для когось вони є строго утилітарною річчю, а хтось вважає їх частиною стилю. У будь-якому випадку, влітку такі окуляри виявляються просто необхідними. Щоб вони приносили користь здоров'ю і покращували зовнішній вигляд, модель необхідно підібрати правильно. На що орієнтуватися при виборі і навіщо взагалі потрібні такі окуляри? Все досить просто.

Обов'язковим носіння сонцезахисних окулярів вважається при яскравому сонці. Пояснюється це тим, що зі здоров'ям можуть виникнути серйозні проблеми, так як сітківці очей ультрафіолетове випромінювання шкодить. Поява мімічних зморшок - ще одна причина. Косметологи кажуть, що захиститися від них можна також за допомогою сонцезахисних окулярів. Придбати солнцезащитные очки оптом можна за посиланням.

Важливо розуміти, що синонімом ефективності темні лінзи не є. Якщо хочеться придбати якісні і корисні окуляри, орієнтуватися тут потрібно на інші параметри. Перш за все, перевагу варто віддати брендовим виробам. Дешевими хороші окуляри бути просто не можуть. Крім того, на окулярах обов'язково має бути присутня відмітка про те, який саме рівень захисту вони забезпечують. Втім, вона може бути замінена відповідним сертифікатом.

Показником «пропускної спроможності» є і ступінь затемнення, якщо мова йде не про масовий продукт, а про брендові вироби. Тільки для похмурої погоди підходять градієнтні і прозорі лінзи, так як через них проходить вісімдесят-сто відсотків світла. У середній смузі в міських умовах, тобто при не дуже активному сонці можна носити сміливо окуляри, які мають захист вісімнадцять-сорок відсотків і кольорові лінзи. Але при цьому вироби, які пропускають сонячне світло в мінімальному ступені варто захопити в гори або на море, особливо в розташовані поблизу від екватора країни. Лінзи таких окулярів дзеркальні або дуже темні. Вважається, що кращими є лінзи з сірим кольором, так як навколишній простір сприймається через них практично без спотворень. Не рекомендується постійно носити окуляри з градієнтом, так як очі в них втомлюються швидше.

Лінзи окулярів можуть бути пластиковими або скляними. Особливої ​​різниці між ними немає, крім, хіба що, більшої міцності перших. Важливо, щоб в окулярах людині було зручно, інакше регулярно носити їх вона не буде. Форма окулярів повинна бути ергономічною, на область скронь тиснути вони не повинні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь