Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливі переваги замовлення візитних карток

Друк візиток є обов'язковою умовою для успішної роботи будь-якого бізнесмена. Це своєрідна рекламна традиція, яка дозволяє потенційним покупцям, партнерам повідомити інформацію про себе. На бізнес переговорах відбуваються знайомства, люди обмінюються візитками. Важливо приділити увагу цьому рекламному об'єкту, слід особливо ретельно вибирати не тільки дизайн візитки, але і метод друку, від нього залежить вибір матеріалу, тобто паперу, на якому вона буде друкуватися.

Особливості замовлення друку візиток

Якщо це особисті візитки, то вони повинні містити мінімум інформації, тобто особисті дані, місце роботи, посаду, і контактну інформацію. Часто вказують різноманітні дані, це може бути адреса, телефон, адреса електронної пошти. Людина повинна мати можливість зв'язатися з вами різними способами. Однак не варто перевантажувати інформацією візитку, інакше вона втратить свою привабливість.

Також можна замовити корпоративні візитки на сайті Liteprint.com.ua, тобто ті, які роздають потенційним клієнтам, зазвичай вони випускаються з дизайном, який повинен відображати діяльність компанії. На такій візитці крім адреси, телефону та іншої контактної інформації, часто розміщують графік роботи. Візитні картки часто роздруковуються звичайним цифровим способом, у великій кількості, при цьому їх можна зробити відразу ж, якщо у вас вже є готовий макет, а можна зробити дизайн візитки професійний.

Різноманітні варіанти друку

Також візитки можуть створюватися для керівника, в цьому випадку слід добре обміркувати спосіб друку, вибрати найбільш статусний варіант, ця візитка буде відображати солідність компанії, а не тільки самої людини. Часто пропонується виготовлення візиток за допомогою офсетного друку, який цінується за свою надійність, довговічність, адже надрукований текст не вигорає, не стирається з часом.

Можна вибрати такий варіант як гаряче тиснення, тобто цей варіант допомагає зробити букви об'ємними, нанести спеціальний орнамент, зображення, зробити цікаву фактуру. Як варіант часто використовується шовкографія, такі візитки друкуються тільки на елітному приємному папері, тут можна зробити золоті літери, об'ємні написи. Дані візитки вимагають створення спеціального макета, тому тут потрібні тимчасові витрати, цей метод дорожчий.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь