Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати жіночі літні колготки?

Яким чином жінка може постати влітку в новому образі? Для цього сьогодні пропонуються різні варіанти. Але все ж є один момент, який необхідно враховувати - це присутність на робочому місці. Якою б не була спека, в будь-якому офісі потрібно дотримуватися певного дрес-коду. І особливо це стосується відкритих ніг. Для цього необхідно використовувати надтонкі колготки, здатні підкреслити красу жіночих ніг. Ось тільки треба знати, як їх правильно вибирати, щоб не припуститися помилки.

Набагато легше вибирати літні колготки, якщо дотримуватися певних правил. Вони абсолютно нескладні, їх легко запам'ятати:

  1. щільність повинна відповідати конкретному випадку;
  2. дуже велике значення має показник якості;
  3. необхідно не забувати про відповідність образу.

І ще треба запам'ятати одне правило: ні в якому разі не можна використовувати прозорі колготки з верхнім одягом. Навіть якщо мова йде про прохолодний ранок і теплий полудень. Тоді краще одягнути теплі або просто щільні колготки, але в будь-якому випадку набагато краще, якщо вони виявляться непрозорими.

Капронові колготки 20 ден є чудовим варіантом на кожен день. Але якщо жінка просто не в змозі самостійно розібратися, що саме краще вибирати, то варто придбати колготки тілесного кольору. Вони ідеально підходять для будь-якого випадку. Що дуже важливо, вони поєднуються з будь-яким одягом. Але все ж є деякі винятки. Наприклад, не варто експериментувати як з чорною спідницею, так і з такого ж кольору туфлями. У цьому випадку замість красивих ніг з боку буде виглядати "дірка", вони як би зникнуть.

Дуже велику роль відіграє взуття, яке треба правильно підбирати до тих чи інших колготок. Якщо туфлі здаються важкими, тоді більше підійдуть щільні колготки. Те ж саме можна сказати і про спортивне взуття. А ось коли мова йде про елегантні туфлі, тут більше підійдуть тонкі колготки. Вони повинні бути чорними, якщо і взуття такого ж або подібного кольору. Також треба пам'ятати про те, що чорні колготки зроблять ноги візуально більш красивими, вони будуть здаватися довшими, виглядатимуть витонченішими.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь