Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

10 причин поїхати в Туніс

Якщо ви хочете відмінно провести час, але ще не вибрали, в яку країну відправитися, зверніть увагу на Туніс. Він популярний у туристів з усього світу, і не дарма - тут знайдуться як «класичні» варіанти відпочинку, на зразок пляжів і нічних клубів, так і безліч набагато більш екзотичних розваг.

Варто зазначити, що вибрати тур в Туніс з Харкова можна за цим посиланням poehalisnami.kharkov.ua/ref/tunis вже зараз.

Головні переваги відпочинку в Тунісі:

  1. Це світовий центр таласотерапії. Країну вибирають ті, хто хоче поправити своє здоров'я за допомогою біологічних ресурсів живої природи. Обов'язково сходіть в центр таласотерапії і пройдіть цикл процедур із застосуванням солей, водоростей і лікувальних грязей. До речі, в оздоровчих центрах можна зустріти знаменитостей.
  2. Тут люблять дітей. Поїздка в Туніс з дітьми - відмінний спосіб отримати знижку на проживання (за умови правильного вибору готелю). У сімей популярний курорт Порт-ель-Кантауї з величезним парком і ботанічним садом.
  3. Розкішні пляжі. Пляжі країни незмінно займають перші місця у світових рейтингах. Пісок - виключно білий і дрібний, море - тепле. Всі пляжі відкриті для загального доступу і підтримуються в ідеальному порядку.
  4. Готелі «все включено». Більшість місцевих готелів працює по системі «все включено». Однак вона дещо відрізняється від тієї, що використовується в Єгипті і Туреччині. Наприклад, алкоголь майже ніколи не входить в загальну вартість. До речі, вам не доведеться стояти в черзі за їжею - часто страви приносять прямо за ваш столик.
  5. Доступні ціни, якісні послуги. Інфраструктура постійно розвивається, рівень сервісу зростає. З'являються нові послуги і програми, в той час як ціни ростуть дуже повільно.
  6. Поєднання переваг Сходу і Заходу. Туніс - арабська країна, так що ви зможете насолодитися східною екзотикою. При цьому тут дотримуються західних принципів безпеки і комфорту. Дороги гарні, готелі комфортабельні.
  7. Легендарний острів Джебра. Колись тут висадився Одіссей, герой давньогрецьких міфів. Сьогодні цей острів є одним з головних світових курортів, з мальовничими пейзажами і розкішною архітектурою.
  8. Дивовижні екскурсії. У Тунісі збереглося чимало пам'яток старовини - наприклад, залишки зруйнованого римлянами Карфагена та інших міст.
  9. Пустеля Цукру. Найбільша пустеля на планеті. Замовте тур на джипі або верблюді і насолоджуйтеся незвичайними пейзажами.
  10. Відмінний вибір для шопінгу. Тут можна придбати як східну екзотику, на зразок килимів і кераміки в стародавньому стилі, так і продукцію західних брендів - наприклад, джинси від знаменитого виробника, або якісне взуття за доступною ціною.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь