Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати ювелірні прикраси?

Кожна дівчина любить прикраси, і вони необов'язково повинні коштувати багато грошей. Такий дорогоцінний метал, як срібло користується великою популярністю при виробництві ювелірних виробів, а коштує дешевше золота і платини. З нього створюють гарні каблучки, сережки, підвіски, брошки, кулони та інші прикраси.

Ви можете придбати ювелірні вироби, зробивши замовлення в інтернет-магазині Eurogold вже зараз. Тут вони представлені у широкому асортименті і коштують недорого.

Які плюси мають ювелірні вироби зі срібла?

  1. Гіпоалергенність - сплав містить близько 7,5% міді, 92,5% припадає на благородний метал, який не викликає ніякої алергії;
  2. Стійкість до будь-яких пошкоджень - покриття з родію відмінно захищає поверхню від подряпин;
  3. Універсальність - вироби з «місячного» металу поєднуються і з різними аксесуарами з золота, і з біжутерією;
  4. Оптимальне поєднання з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням - з оправою нейтрального прохолодного відтінку гармоніюють різні самоцвіти.

Поради щодо вибору якісного виробу

Щоб придбати дійсно якісний ювелірний виріб, слід бути дуже уважними, тому що підробку можна побачити всюди:

  1. Будь-який виріб із дорогоцінного металу повинен  мати ярличок з усією інформацією, що стосується самого виробу і фірми-виробника.
  2. На ціннику біля прикраси повинна бути вказана така інформація: найменування прикраси, вартість за грам, вага, підсумкова ціна прикраси, назва бренду.
  3. Обов'язково варто подивитися на іншу сторону ювелірної прикраси. Про її якість буде говорити якісна обробка поверхні.

Прикраси із золота - це вигідно

Придбати прикраси із золота - значить, забезпечити собі гарне майбутнє. Золото з давніх-давен вважається «вічною» цінністю - йому байдужа інфляція, економічні кризи, зміни урядів і навіть війни. Може бути, ви не примножите свій капітал, купивши золоті прикраси, але точно зможете зберегти його в будь-якій ситуації.

Особливо великий інвестиційний потенціал є у прикрас з діамантами - вартість цих дорогоцінних каменів на світовому ринку сильно зросла за останні 15 років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь