Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості ЖК «Квартал Алей» в Броварах

Новий житловий комплекс «Квартал Алей» - характерний і вдалий приклад нерухомості бізнес-класу в Броварах. Це екологічно чиста зона Київської області, автентичне, спокійне і тихе передмістя, яке зберігає всі переваги розвиненої інфраструктури мегаполісів. «Квартал Алей» стане вдалим рішенням для тих, хто не готовий переплачувати за столичний статус, але орієнтується на комфортний бізнес-клас. Хороша транспортна доступність, привабливість і неординарність архітектури будівель, використання прогресивних будівельних технологій при розробці проекту - ці та інші переваги роблять ЖК в Броварах привабливим варіантом постійного проживання. 

Характеристики житлового комплексу

Шістнадцять будівель каркасно-монолітного типу - основа бровары квартал аллей. Для зведення зовнішніх стін будівельники використовували керамічну цеглу. Передбачене ефективне фасадне утеплення. Надійний металопластиковий профіль задіяний при склінні. Серед розмаїття планувань представлені квартири з одним і двома ярусами, просторими терасами.

Переваги

«Квартал Алей» розташований поруч з лісопарковою зоною, в одному з наймальовничіших куточків природи, віддалений від галасливого дорожнього руху. До інших переваг нерухомості бізнес-класу відносяться:

  1. високий рівень безпеки - територія закрита від сторонніх осіб, автомобілів;
  2. каскадна поверховість і різноманіття продуманих планувальних рішень;
  3. зручне транспортне сполучення з Києвом;
  4. чітке зонування комерційних об'єктів;
  5. наявність велосипедних доріжок на прибудинковій території.

Найважливіша перевага - добре розвинена внутрішня інфраструктура. Вона включає спортивні та ігрові майданчики, стадіон, школу, дитячий садок. Мешканцям доступні медичні установи, банки, ресторани і кафе, ринки, магазини, торгово-розважальні комплекси. Щасливі новосели можуть користуватися наземним багаторівневим паркінгом, залишаючи особистий транспорт на території, що охороняється. Навіть для власників електрокарів є спеціально підготовлені місця із зарядними станціями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь