Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати охоронну компанію?

Приймаючи рішення по установці сигналізаційної системи у кожного замовника, рано чи пізно, виникає логічне запитання: "за якими критеріями вибрати охоронну компанію?". Щоб допомогти вам визначитися з вибором, фахівці підготували ряд рекомендацій. 

На що саме слід звернути увагу при виборі охоронної компанії?

  1. Перш за все слід переконатися у високій якості устаткування, що монтується. Дуже важливо, щоб, в разі проблем з електрикою, сама система сигналізації могла автономно пропрацювати до 48 годин. Крім того, якісна система повинна автоматично відправляти сигнал тривоги у разі механічного пошкодження проводів. Також вона повинна відстежувати стан резервного живлення і регулярно висилати звіти на пульт спостереження. Не зайвим буде і звернути свою увагу на наявність сертифікатів і гарантійних талонів на відповідне обладнання.
  2. Після того, як перший пункт успішно пройдено, оцініть репутацію обраної охоронної служби і ознайомтеся з відгуками. Адже ця фірма буде нести відповідальність за збереження вашого майна. Поцікавтеся часом приїзду співробітників охоронної служби за сигналом тривоги - він повинен бути мінімальним. На думку експертів, у разі непередбаченої події важливо вжити заходи в перші 5 хвилин.
  3. Поцікавтеся на сайті фірми Кардинал наявністю у охоронної фірми автомобілів з підвищеною прохідністю, - це важливо, враховуючи стан доріг в Україні, а також можливі опади у вигляді сильного снігу.
  4. Далі, важливо знати, що в обов'язковий склад групи швидкого реагування має входити як мінімум 2 фахівця. Важливо знати, що ефективне затримання зловмисників або блокування об'єкта просто не можливо зробити меншими силами.
  5. Важливим фактором також є наявність спецзасобів активної оборони і захисту службовців, оскільки їх відсутність значно знижує мотивацію екіпажу.
  6. Крім засобів активної оборони, охоронці повинні мати у своєму розпорядженні якісні засоби зв'язку, навігації та реєстрації руху.
  7. У число обов'язкових чинників на які потрібно звернути увагу входить і наявність обов'язкової фізичної підготовки членів екіпажу екстреного реагування, а також наявність у компанії власної бази для підготовки. Згідно зі статистикою - це значно збільшує якість роботи співробітників.

І наостанок, не зайвим буде поцікавитися чи надає компанія додаткові послуги. Наприклад, це може бути спеціальний мобільний додаток або ж послуга "пароль під примусом". Цікавим буде можливість оплачувати всі послуги через інтернет і т. д. Всі ці опції зроблять використання охоронної системи набагато зручнішим.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь