Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати букет троянд?

У східних країнах вона визнана уособленням любові, в Греції - символом палкої пристрасті. Вона відома і популярна у всьому світі, а також її люблять мільйони дівчат і жінок. Вона - це троянда.

Ніжні, ароматні, витончені квіти не набридають і не втрачають своєї популярності донині. Красива витончена троянда приємна погляду, а її гострі шипи - справжня родзинка. Ці квіти прекрасні самі по собі, проте зібрані в єдину композицію флористом, можуть вразити уяву. Розкішні великі або акуратні маленькі, різних форм, відтінків, доповнені ароматичними рослинами букети піднімають настрій, радують око.

Букет троянд - не просто красива композиція, він таїть особливий сенс, а також може багато розповісти про почуття того, хто його підносить. А купить букет роз в Киеве можна за даним посиланням.

Що означають кольори троянд?

  1. Жовтий. У нашій свідомості стійко закріпилося твердження, що жовті квіти символізують розлуку, згасання почуттів. Однак це помилкова інформація. Жовтий колір несе в собі радість, удачу, він є уособленням сонця, світла. Подарувати жовтий букет - значить побажати людині добра, любові, миру, безхмарних днів.
  2. Помаранчевий уособлює владу, тому такі квіти підходять для жінки-начальниці.
  3. Білий. Універсальний колір, символізує чистоту, щирість. Білі троянди доречні завжди і всюди. Їх можна дарувати жінкам будь-якої вікової категорії.
  4. Рожевий. Квіти такого кольору неймовірно красиві і ніжні. Вони випромінюють світло і дарують гарний настрій. Подарувати букет рожевих троянд - значить продемонструвати людині тепле і трепетне ставлення до неї.
  5. Червоний. Ніщо не випромінює любов і пристрасть так, як червоний колір, особливо якщо мова йде про троянди. Таку композицію дарують коханим жінкам, щоб ще раз нагадати про свої сильні почуття.

Звичайно ж, вибираючи красивий букет, який пропонує магазин цветов, не варто забувати про переваги людини. Деякі жінки, наприклад, не люблять червоні троянди, зате обожнюють білі.

Яку кількість квітів краще подарувати?

Не тільки відтінок, але і кількість троянд має значення, про яке мало хто знає. Одна квітка символізує увагу, вона стане відмінним нагадуванням для обраниці про любов до неї. Три - прояв поваги. П'ять троянд розкажуть про сильні почуття і пристрасть. Сім - показник серйозних намірів, саме таку кількість троянд прийнято дарувати, пропонуючи руку і серце. Дев'ять, одинадцять, п'ятнадцять - знак всеосяжної любові, а також неймовірно сильних почуттів.

Як вибрати троянди?

Щоб букет прекрасних троянд якомога довше радував око, перш за все, слід правильно його вибрати:

  1. Зовнішній вигляд квітки повинен бути бездоганним, без пошкоджень і мікротріщин.
  2. Листя повинні мати світло-зелений колір і щільну структуру, а також злегка блищати - це говорить про свіжість троянди.
  3. Бутон на дотик повинен бути пружним (а не м'яким) і розкритий наполовину (а не закритий повністю).
  4. Стебло свіжої квітки тверде, але не сухе.

Витончений букет прекрасних троянд - прикраса для будь-якого приміщення. Ці квіти роблять атмосферу святковою, а настрій відмінним. Грамотно обрана композиція порадує людину красою і чарівним ароматом.

Їх можна дарувати на День народження, річницю знайомства і не тільки. А найкращі квіти ті, що подаровані без приводу. Симпатичний букет елегантних троянд розбавить сірість буднів і подарує гарний настрій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь