Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де можна отримати кредит, якщо ти в чорному списку боржників?

В силу важких життєвих обставин, і найдобросовісніший платник кредиту може пропустити черговий платіж і заробити погану кредитну історію. Навіть якщо з часом заборгованість погашається, інформація про прострочення і застосовані до боржника штрафні санкції - вагома причина відмовити у фінансовій допомозі.

Чи дадуть мені кредит, якщо я в чорному списку? Таким питанням задається багато наших співвітчизників. Відповідаємо: якщо ви збираєтеся позичати у банку, то зі стовідсотковою ймовірністю позику не отримаєте. Але не поспішайте впадати у відчай - вихід є! Радимо стати клієнтом МФО - кредитних організацій, що надають грошову підтримку людям, що зазнають труднощі. Про те, як це зробити з вигодою для себе - розповідаємо нижче.

На яку суму можна розраховувати? В середньому, новачкам максимально видається до 5000 грн., а при повторному зверненні можна претендувати на 20000 грн.! На сайті vse-credity.com.ua ви можете порівняти умови кредитування від багатьох кредитних організацій і банків і навіть одразу оформити кредит. Це доволі зручно, все зібрано в одному місці і не потрібно перебирати купу сайтів.

 

Переваги співпраці з МФО

Мікрофінансові компанії працюють на українському ринку порівняно недавно, але користуються великою популярністю. Серед клієнтів таких організацій - фрілансери, студенти, пенсіонери, безробітні - взяти кредит в Україні можуть все! Головне мати постійний дохід і відповідати простим вимогам, що висуваються до потенційних позичальників.

Деякі люди помилково вважають, що співпрацювати з сервісами онлайн-кредитування невигідно. Але найчастіше це єдиний реальний варіант отримання грошей. Позичати у МФО вигідно тому, що:

  1. Для надання мікропозик не доведеться виходити з дому - достатньо мати пристрій зі стабільним виходом в інтернет і трохи часу.
  2. Ніяких довідок про доходи з місця роботи і поручителів. Знадобляться тільки паспорт і код.
  3. Отримати гроші можна в будь-який зручний час щодня. Навіть вночі і в розпал свята.
  4. Відмови у фінансовій допомозі немає нікому. Так що отримати кредит якщо ти в чорному списку більш, ніж реально.

 

Для новачків і повторних позичальників передбачені вигідні умови, діють програми лояльності та спеціальні пропозиції, проводяться акції. Подаючи заявку на отримання грошей, подбайте, щоб у вас була карта будь-якого українського банку. Також знадобляться актуальний номер мобільного телефону і електронна пошта.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь