Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Масажери для ніг

У процесі життєдіяльності людини основне навантаження припадає на нижні кінцівки. Саме вони втомлюються найбільше, а також можуть викликати больові відчуття при тривалому перебуванні в стоячому положенні або активної ходьбі. Щоб знімати втому і напругу можна використовувати масажери для ніг, які забезпечують опрацювання тканин різноманітними способами.

Типи приладів і способи масажування

В асортимент виробника входять спеціалізовані агрегати для масажування ніг від стопи до щиколотки, а також преміальні пристрої з додатковою можливістю опрацювання литкових м'язів.

Кожен масажер, призначений для ніг, є ефективним засобом в боротьбі з варикозом, надмірною втомою і болями в суглобах. Регулярні нетривалі сеанси сприяють усуненню набряклості, поліпшення стану зв'язок, судин і венозних клапанів в нижніх кінцівках. В магазині My-Komfort є большой выбор массажеров для ніг.

Залежно від моделі дані вироби забезпечують:

  1. Вібраційний масаж стоп і м'язових тканин. Для цього в конструкції передбачені вібромотор, робота яких може налаштовуватися на панелі управління.
  2. Опрацювання стоп роликовими головками. Відмінно стимулюють біологічно активні точки в ногах, які активізують роботу внутрішніх органів і систем організму.
  3. Повітряно-компресійний масажування. Спеціалізовані, які наповнюються повітрям камери рівномірно здавлюють великі ділянки ніг, що забезпечує ефект лімфодренажу, і дозволяє дуже ефективно позбавлятися від втоми і болю.

Масажери, призначені для ніг, забезпечують багатофункціональну опрацювання тканин, і позитивно впливають на стан організму з нервовою системою в цілому.

Для довідки: в інноваційних приладах для розминки литок застосована унікальна функція розтирання, яка нормалізує кровообіг, знімає напругу в м'язах і покращує еластичність тканин.

Область застосування

Масажери для ніг можна використовувати вдома або встановити в офісі. Вони незамінні для людей похилого віку, спортсменів і користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Щоденна п'ятнадцятихвилинний процедура масажу дозволить істотно поліпшити тонус організму, підвищити стійкість до стресів, концентрацію уваги і витривалість.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь