Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати вдалий подарунок для дівчини

Дівчата в більшості своїй позитивні і життєрадісні, тому догодити їм з подарунком зовсім не складно - вони захоплено відносяться до будь-яких приємних сюрпризів.

До того ж в юному віці у людини дуже багато потреб, а коштів на їх задоволення, навпаки, поки мало. Підібрати подарунки для дівчат можна на сайті podarki-odessa.com/dlja-devushek/

Біжутерія

З приводу прикрас у молодих леді різні думки: деякі вже в 17-19 років починають подумки приміряти на себе діаманти, а комусь подобається носити епатажні аксесуари.

Але є й універсальні варіанти - вироби для урочистих вечірок, які підійдуть до коктейльних суконь якого завгодно фасону.

Наприклад:

  1. гарнітури з річкових перлин;
  2. посріблені кольє регульованої довжини;
  3. витончені ланцюжки філігранного плетіння, увінчані імітацією кулонів з поблискуючими камінчиками;
  4. для романтичних натур - оригінальні комплекти, стилізовані під вінтаж (класичний набір - брошка і перстень).

Жоден з перерахованих презентів не розчарує винуватицю торжества, але вона засмутиться, якщо кільце виявиться надто великим або ж маленьким - ось єдине, про що в даному випадку слід пам'ятати дарувальнику.

 

Текстиль

Прийнято вважати, що рушники, пледи, постільна білизна - гарні подарунки для сімейних жінок. Це не вірно. Жіноча природа обумовлює тягу всіх дам до затишку, чистоті, тілесному комфорту.

Значить, підібрати кілька текстильних речей не забороняється і для незаміжньої дівчини, головне, щоб вони були естетичними і сучасними - з ошатною обробкою, красивою вишивкою.

Серед декоративних елементів на текстилі вітаються симпатичні аплікації, помпони, багатобарвні кисті.

Все, що зроблено з м'яких, пухнастих, ворсистих тканин, є для панянки бажаним презентом.

Безпрограшні рішення

До більш дорогим подарункам відносяться гаджети, однак і серед них знайдуться бюджетні - фітнес-браслети, пульсометри. Якщо дівчина ходить на будь-які спортивні заняття, займається пілатесом або просто рухлива і активна, їй знадобляться подібні девайси.

А інтелектуалка і меломанка доречно презентувати електронні книги, навушники, в тому числі бездротові.

Молодь зазвичай не ображається, отримуючи замість подарунка гроші на його самостійне придбання, а ще - сертифікати, причому не тільки на товари, а й на актуальні послуги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь