Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лазерна епіляція: плюси і мінуси

Практично всі дівчата (і багато хлопців) стикаються з вирішенням питання, як якісно і безболісно видалити зайву рослинність на тілі.

У магазинах представлений широкий вибір бритв і епіляторів, салони пропонують шугарінг і депіляцію, а багато центрів краси вже давно перейшли на лазерну епіляцію. Наскільки зручний і ефективний сучасний спосіб видалення волосся?

Лазерна епіляція - це ...
Це епіляція, яка проводиться за допомогою лазера. Лазер впливає на волосяний фолікул і видаляє його разом зі зростаючим волоссям. За 4-6 сеансів можна назавжди позбутися від небажаної рослинності. Кількість процедур залежить від структури волосся і індивідуальних особливостей шкіри. Зробити лазерну епіляцію в Києві можна в центрі естетичної медицини Slim: https://salonslim.com.ua/lazernaya-epilyaciya.

Як бачите, видалення волосся назавжди цілком можливо. Бритва дозволяє домогтися гладкості шкіри максимум на добу. Видалення волосся епілятором досить хворобливе, до того ж воно призводить до появи врослого волосків. Воскова депіляція і шугарінг - справа проста і швидке, але хворобливе для більшості дівчат, крім того, ефект триває не більше місяця, потім процедуру доводиться повторювати.

Плюси лазерної епіляції

  1. Процедура безболісна. Больовий поріг у всіх різний, але під час видалення волосся лазером навіть самі «ранимі» люди не відчувають дискомфорту.
  2. Процедура ефективна. Волосся зникають назавжди завдяки невеликій кількості процедур. Крім того, волоски можна видаляти навіть на обличчі, шиї, грудях, животі.
  3. Процедура виконується швидко. На ноги у вас піде не більше однієї години. На пахви - 10-20 хвилин. Правда, тривалість впливу на волосся залежить від самого апарату лазерної епіляції. Часовий проміжок між процедурами - 4-6 тижнів.
  4. Процедура виконується в будь-який час року. Але якщо ви вирішили влітку записатися на лазерну епіляцію, то майте на увазі, що оголяти ділянки тіла, які ви позбавляли від волосся, зможете тільки через пару тижнів після процедури. Крім того, на шкіру доведеться наносити сонцезахисні креми.
  5. Процедура видаляє все волосся і не призводить до появи врослого волосків.

Мінуси лазерної епіляції

  1. Сиві, світлі і тонкі волоски апарат може не видалити. Все індивідуально, і тільки фахівець допоможе вам розібратися в цьому питанні, а також підбере тип лазера виходячи з ваших індивідуальних особливостей. Інакше процедура може виявитися марною.
  2. Засмагла шкіра - табу для лазерної епіляції. Вам не можна буде зіграти під час проведення (і до!) Всіх процедур, інакше ви просто даремно витратите гроші. Засмага не дозволяє лазеру видаляти волоски.
  3. Дорожнеча процедури пояснюється тим, що вона виконується тільки курсом. Вам доведеться викласти певну суму грошей за курс, проходити його чітко по «розкладом», інакше ефекту не буде. Якщо фахівець призначив 6 процедур, то слід 6 разів відвідати центр краси з інтервалом в 4-6 тижнів.

Протипоказання
Так, у процедури є протипоказання. це:

  1. серцево-судинні захворювання;
  2. захворювання шкіри або велика кількість родимок на оброблюваній ділянці;
  3. цукровий діабет;
  4. алергія;
  5. онкологія;
  6. засмагла шкіра;
  7. варикоз;
  8. вагітність;
  9. подряпини, садна, опіки;
  10. ГРВІ, грип, застуда.

 

Крім того, процедура протипоказана неповнолітнім пацієнтам.

Можливі побічні ефекти
До таких належать:

  1. світлочутливість шкіри;
  2. алергічні реакції;
  3. поява рубців, опіків;
  4. вигоряння пігменту у волоссі (волосся залишається, але набуває сивий колір);
  5. активізація зростання пушкового волосся та ін.

Щоб уберегти себе від можливих побічних ефектів, слід уважно підійти до вибору салону для проведення лазерної епіляції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь