Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати чохол для мобільного телефону

Чохол захищає мобільний телефон від відколів, подряпин, води, пилу і бруду. Крім того чохол - відмінний спосіб змінити зовнішній вигляд смартфона, наділивши його індивідуальністю. У чому полягає різниця чохли, які з них краще захищають, а також про особливості матеріалів для них ми поговоримо в нашій статті.

 

Типи чохлів

Чохол-накладка - це спеціальна кришка, надягають на задню частину гаджета і закриває бічні панелі. Так як екран залишається відкритим, можна додатково придбати захисну плівку. Накладка може бути дуже тонкою (від 3 мм) або, навпаки, об'ємної і щільною - чим товще кришка, тим краще захищений смартфон. Переконайтеся, що краю конструкції не дуже тонкі і м'які, інакше чохла буде весь час сповзати з бічних панелей. Придбати чохол на Xiaomi Redmi Note 7 Pro можна тут: https://armored.com.ua/2448-xiaomi-redmi-note-7-pro.

Чохли-акумулятори продовжать автономну роботу телефону, а чохли з кишеньками дозволять зберігати кредитки і візитні картки - майте тільки на увазі, що магнітні смуги на картах можуть розмагнітитися під впливом електромагнітного випромінювання смартфона.

Силіконовий бампер вбереже апарат від деформацій при падіннях, а бічні панелі не будуть дряпатися. Металевий бампер має в основі жорсткий каркас, який як правило доповнений пластичним шаром. Всі разом забезпечує смартфону більш надійний захист. В основному бампери випускаються для телефонів з прямими кутами, але є конструкції і з закругленими краями і гранями.

Обкладинка, фліп або книжка захищають як корпус, так і екран телефону. Чохол має жорстку фіксацію в підставі і закриває задню і бічні панелі. Екран захищений легкої кришкою. Фліп відкривається знизу, книжка відчиняються збоку. Для великогабаритних смартфонів випускаються книжки з підставкою-кришкою. Деякі моделі дозволяють зберігати в чохлі гроші і кредитки. Існують чохли зі спеціальними вікнами для службової інформації і інтегрованими магнітами. Якщо смартфон підтримує таку функцію, у віконці книжки буде відображатися час, отримані повідомлення, погода та інша інформація, а блокування / розблокування буде здійснюватися при закритті або відкритті чохла.

Чохол-кобура виготовляється зі шкіри або шкірозамінника і кріпиться на поясі. Купуючи такий чохол, слід пам'ятати, що хороший захист не може бути дешевою. Спочатку добре виглядає бюджетний чохол дуже швидко втратить свій первинний зовнішній вигляд і навряд чи захистить телефон від механічного впливу.

«Карман» або футляр - проста конструкція, яка надійно захистить апарат з усіх боків. Закривається такий чохол магнітної застібкою. Залежно від матеріалу футляр може володіти різним ступенем захисту від ударів і падінь. Одна незручність - телефон доведеться кожного разу повністю виймати з чохла. Можна вибрати конструкцію з прорізами, яка залишає відкритим екран і отвір камери.

Спортивні чохли дозволяють закріпити гаджет в зручному положенні і користуватися ним як плеєром. Кріплення фіксує телефон на руці або поясі, не заважаючи рухам. Різні моделі спортивних чохлів можуть бути протиударними, захищати від вологи, перепадів температур і, звичайно, мати надійний замок, який дозволить телефону вислизнути під час руху.

Конструкція екстремального чохла являє собою щільний, міцно закривається кейс, куди поміщається телефон. «Другий» корпус здатний уберегти гаджет від води, бруду, жорстких ударів, падінь з висоти, снігу і морозу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь