Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредит онлайн на карту: переваги і недоліки

У нашому прогресивному світі є багато можливостей, тому не дивно, що можна отримати кредит в режимі онлайн. Для цього всього лише потрібно мати доступ до інтернету і банківську карту.
На сьогоднішній день достатньо сервісів, що надають подібні послуги. Зазвичай, час обробки заявки складає від 10-ти до 25-ти хвилин, в залежності від зазначеної суми, правда, деякі компанії можуть перевіряти дані протягом доби.

Варто зазначити, що кредит без довідки про доходи набирає популярність, і вже для багатьох цей спосіб «позичання» є більш ніж зручним і практичним.

Позитивні сторони онлайн кредиту

Кредит онлайн хороший тим, що відсутня тяганина з документами. Достатньо пред'явити ІПН, паспортні дані та вказати електронну адресу, номер телефону.

Співробітники проведуть перевірку даних, і якщо все буде в порядку, гроші зарахують на банківську карту. Кредит онлайн також радує:

  1. мобільністю;
  2. універсальністю;
  3. швидкістю;
  4. чесністю.

Для того щоб взяти кредит онлайн на картку Loany, вам не потрібно бігти в банк, достатньо скористатися своїм гаджетом для оформлення заявки. Крім того, кредит можна отримати в будь-якому місті і в будь-який час доби, що досить практично і зручно. Немає ніяких питань з боку співробітників сервісу, оформлення (в разі позитивного схвалення заявки) відбувається за лічені секунди.

Ще однією приємною особливістю є те, що більшість компаній, що видають кредит онлайн на карту, вказують точну суму, яку потрібно буде повернути.

Негативні сторони онлайн кредиту

Все добре в онлайн кредитах, крім відсотків. Звичайно, їх нараховують при оформленні будь-якого кредиту, але в режимі онлайн вони зазвичай вищі. Також до числа недоліків цього різновиду кредиту відносять максимальну суму кредиту. Зазвичай, вона не перевищує 10 000 грн, але є компанії, які в деяких випадках, готові надати більшу суму.

Звичайно, потрібно витратити певний час, для того щоб знайти підходящу, надійну, а головне перевірену компанію для отримання кредиту. Якщо вибрати невідповідний сервіс, можна не тільки наштовхнутися на шахраїв, але і попрощатися з конфіденційністю даних.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь