Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обладнання для клінінгу: особливості і види

Клінінгові компанії все більше і грунтовніше входять в наше життя. Ще кілька років тому мало хто про них чув і уявляв, що це таке, і тим більше користувався їхніми послугами.

Однак на сьогоднішній день вони дуже поширені, стають все більш популярними і затребуваними.

В Європі клінінгові компанії вже міцно і давно зайняли свою нішу, проте у нас активно розвиватися вони почали тільки останні 10-15 років.

Особливості
Якщо ми звертаємося за допомогою до клінінгової компанії, то маємо на увазі, що допомога нам нададуть фахівці, які використовують професійне обладнання та спеціальну хімію. Ми запрошуємо клінінгову компанію, коли розуміємо, що самі з виниклою проблемою не впораємося з-за складних забруднень, великого обсягу роботи або брак часу.

Основи активно розвивається і успішної компанії - швидкий відгук, ефективна прибирання з урахуванням побажань клієнта і виконання своєї роботи в строк.

Якщо швидкий відгук - питання організаційне, спеціалізований персонал - питання навчання і утримання колективу, то професійне обладнання - величезний козир, яким слід приділити велику увагу.

Велика частина коштів, яка витрачається при створенні клінінгової компанії - купівля обладнання та інвентарю для прибирання.

І це не випадково. Дешеве і низькоякісне обладнання не дасть необхідного ефекту, потрібного клієнту. До того ж воно часто буде ламатися, а ремонт може інколи стати ще дорожче, ніж вартість якісного та перевіреного обладнання.

Види
Залежно від того, на яку цільову аудиторію налаштована робота клінінгової компанії, і слід підбирати необхідне обладнання. Якщо це прибирання квартир і регулярні прибирання невеликих офісів, то досить купити пороховсмоктувач, хороший пилосос, пароочиститель, хімчистку, ручний інвентар та витратні матеріали. Полагодити ваше клінінгове обладнання ви можете в компанії IPC Україна: https://ipc.in.ua/servis.html.

Якщо ж клінінгова компанія налаштована прибирати великі і дуже великі об'єкти, такі як аеропорт, магазини, великі офісні приміщення, взяти на обслуговування цілі будівлі з великою внутрішньою і прибудинковою територією, то слід купувати трохи інше обладнання. До нього можна віднести промислові пилевідсос, потужні великі пилососи, піногенератори, підлогонатирачі, роторні машини, машини для миття підлоги, інструменти для прибирання снігу, в тому числі з даху, дорожньо-прибиральну техніку.

Для прибирання всередині невеликих приміщень використовується ручна техніка. Для миття підлоги на великих площах використовується професійні миття підлоги, потужність і продуктивність яких в рази вище ручних.

Сьогодні технології дійшли до того, що промислова велика техніка підключена до системи GPS, щоб можна було контролювати роботу машини і працівника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь