Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Викуп ваших годинників - коли терміново потрібні гроші

У кожної людини іноді виникають ситуації, коли гроші потрібні терміновим чином. Однак не завжди можна швидко зорієнтуватися, де взяти потрібні фінанси. Вихід можна знайти, якщо звернутися в ломбард. Також можна спробувати пошукати щастя в банках. Однак, коли вдома є швейцарський годинник, допомогу можна знайти в Ломбард 10:10 - компанія оцінить і викупить дорогу річ.

Викуп годинників

Власнику швейцарських годинників слід знати, що не слід шукати допомоги у незнайомих приватних перекупників. Ломбард або спеціалізований магазин працює за спеціальною ліцензією і виконує скупку годинників професійно і законно. Ліцензія є гарантією максимально об'єктивної оцінки виробу та видачі адекватної суми готівкою.

При викупі швейцарських годинників вирішальне значення мають:

  1. марка виробника;
  2. наявність або відсутність упаковки;
  3. конструкція вироби;
  4. дата випуску.

Перш, ніж винести свій вердикт і оцінити виріб, фахівець також поцікавиться ступенем схоронності речі і врахує поточні особливості ринку. Але відмовити у викупі оцінювач може лише, якщо річ має серйозні пошкодження або сумнівне виробництво.

Дорогі швейцарський годинник завжди можна закласти в ломбард. Однак там, швидше за все, їх оцінять значно менше. Викуп годин в київському комісійному бутіку «GEM» вигідний завжди. Спеціалізований магазин діє в рамках закону і пропонує кращі варіанти для клієнтів.

Який годинник можна здати в комісійний

Особливі годинникові механізми моделей відомих брендів принесли виробам популярність у всьому світі. Швейцарські годинники славляться високою якістю і до сих пір залишаються еталоном годинникового мистецтва. На сьогоднішній день це найдорожчі моделі на ринку. Швейцарські годинники підкреслюють високий статус свого власника, свідчать про відмінний смак, розкоші і особливе почуття стилю. Вони втілення витонченої вишуканості і якості.

Існує багато виробників швейцарських годинників. Навіть найскромніші моделі будуть завжди коштувати дорого. Тому і виручити за виріб можна досить велику грошову суму. Фахівці беруть моделі таких відомих марок, як:

  1. Rolex;
  2. Bvlgari;
  3. Cartier;
  4. Patek Philippe;
  5. Zenith;
  6. Bovet.

Також викуповуються моделі інших дорогих і престижних марок. В магазин можна запропонувати модель Franck Muller, Rado, Tissot, Longines і інші. Будь-який відомий виробник годинників є неодноразовим переможцем різних міжнародних виставок. Однак в магазин можна здати годинник і простіше. Природно, отримати за них можна меншу суму. Репутація бренду грає не останню роль в оцінці штучки. Дорогий товар краще запропонувати спеціалізованого магазину. У ньому викуп годин може здійснюватися за строковим, що особливо вигідно клієнту.

Наявність в годиннику дорогоцінних каменів або кварцового механізму істотно підніме ціну на виріб. Виріб ручної збірки оцінюється дорожче. Якщо внутрішні деталі годин виконані з платини, то можна бути впевненим, що за виріб можна виручити велику суму.

Зверніть увагу! Багато недорогі штампування виготовляються в Китаї. Такі вироби не йдуть ні в яке порівняння зі справжніми швейцарськими моделями. Швейцарські годинники мають кілька складних механізмів, що значно відрізняє вироби і зводить їх в високий ранг. Деякими з них можна просто іноді одягати на руку на вихід, інші ж потрібно неодмінно постійно носити на зап'ясті для підзаводу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь