Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Паливороздавальна колонка

Паливороздавальна колонка - це портативний, малогабаритний пристрій, який призначений для перекачування і роздачі всіх видів палива. Такі станції бувають не тільки стаціонарні, а й мобільні, переносні. Завдяки цій техніці ви завжди можете вчасно заправити будь-яку техніку, не тільки ваш автомобіль, але і інші види транспорту.

Що являє собою заправна колонка

Колонки призначені для відвантаження рідкого палива в паливні баки транспортних засобів, а також в деякі види тари. Заправна станція допомагає в організації швидкої та комфортної роздачі палива, і полегшує процес контролю за витратою бензину або дизеля. Придбати колонки можна на сайті https://petroline.ua/filter/zapravocnye-kolonki.

Встановити таку техніку можна не тільки на стаціонарний резервуар для палива, але і на автоцистерну. Саме завдяки універсальності паливороздавальні колонки використовують у великих кількостях для сільськогосподарської техніки, щоб забезпечувати її своєчасну дозаправку в польових умовах.

Також дані колонки користуються великою популярністю в тих регіонах, де відбуваються перебої в подачі електроенергії і повна її відсутність. Використання заправних колонок має такі переваги:

  1. компактність пристрою;
  2. різноманітність в комплектації;
  3. довгий термін експлуатації;
  4. простота в обслуговуванні;
  5. автономність роботи.

Як вибрати паливороздавальну колонку

Для того, щоб паливороздавальна колонка прослужила вам тривалий час, потрібно знати, на які параметри звертати увагу під час її покупки. В першу чергу, на ваш вибір повинні впливати наступні фактори:

  1. види палива, які використовуються для заправки;
  2. завдання колонки - комерційні або для власного використання;
  3. бюджет.

Обов'язково ознайомтеся з варіантами комплектації паливороздавальних колонок. Ви можете зайнятися цим самостійно або звернутися за рекомендаціями до продавців-консультантів. Під час покупки зверніть увагу на те, що в базову комплектацію повинні обов'язково входить металева панель, насос для палива, шланг для подачі, фільтри для очищення, лічильник, кран для роздачі палива і опора для шланга.

Якість роботи і термін експлуатації паливороздавальної колонки буде залежати від якості палива. Тому якщо ви не впевнені в ньому, можете також встановити фільтри тонкого очищення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь