Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості платного хостингу: що важливо знати кожному?

Як тільки сайт створено, слід відразу ж підібрати хостинг. Незважаючи на те, що деякі провайдери пропонують безкоштовне розміщення, сьогодні все більше сайтів розташовується на платному хостингу. З чим це пов'язано?

Важливі переваги

Платний хостинг має наступні плюси:

● Грамотна технічна підтримка забезпечується цілодобово. Компанії, які надають послугу, зацікавлені в тому, щоб проблеми клієнта були вирішені грамотно і швидко (вони чітко розуміють, що існують й інші хостинг-компанії, які є конкурентами).

● При необхідності можна прилінкувати домен другого рівня до особистого інтернет-ресурсу. У випадку з розкручуванням сайту це вкрай актуально.

● Передбачено необхідні технології для розробки якісних ресурсів, підтримка баз даних Postgres, MySQL та інших. Виконання скриптів CGI, PHP, Python, Perl.

● Можна придбати быстрый хостинг з уже встановленим движком. Це полегшує весь процес.

● Пропонується тестовий період, який може тривати тиждень або навіть місяць.

Чи є мінуси?

Залежність пропускної здатності від числа інтернет-ресурсів, які розміщені на сервері провайдера, стосується і платних послуг. Разом з тим, звернувшись до перевіреного часом провайдера, можна не сумніватися, що перебоїв в роботі сайту не виникне. Навіть якщо доведеться працювати з величезним обсягом інформації, вам зможуть надати високу швидкість доступу і гарантувати надійність.

Тому єдиний мінус платного хостингу це те, що він платний.

Секрети вибору

Якщо вас цікавить найкращий недорогий хостинг для сайту з підтримкою PHP та інших скриптів в Україні, то слід врахувати наступне:

1. Професійна допомога технічного фахівця повинна бути доступна в будь-який час дня і ночі, тому вибирайте хостинги з цілодобовою техпідтримкою.

2. Враховуйте ОС сервера (в зв'язку з тим, що окремі движки інтернет-магазинів написані під конкретну операційну систему).

3. Швидкість і час безперебійної роботи (користувачі не люблять, коли сайт гальмує).

4. Найкраще, якщо сервер буде належати безпосередньо провайдеру, який надає послуги хостингу.

5. Хороший провайдер не обмежує клієнта у виборі. Він пропонує різні тарифні плани, що дозволяє кожному бажаючому вибрати оптимальний варіант.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь