Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Моделі стильних жіночих толстовок

На блискавці
Модель на блискавці, що більше нагадує куртку, є завжди модною класикою. Часто така толстовка має внутрішні глибокі кишені або нашиті спереду, які називають кенгуру. Блискавка може бути прямий або вшитой навскоси.

Повсякденне представлений верхом з невибагливим декором або розшитим пайєтками. Такі толстовки найчастіше трохи прикривають стегна, але зустрічаються і укорочені варіанти. Блискавка може доходити до середини грудей або бути наскрізною. Найчастіше такі толстовки представлені моделями з капюшоном, але є і без нього.

Бомбер
Бомбер поступово з клубного одягу перетворився в модний елемент гардероба жінок і дівчат. Відрізняється такий верх відсутністю капюшона і короткою довжиною, наявністю манжетов з гумки на рукавах і нижній планці. Комір-стійка також часто виконується з ребристою матерії. Бомбер спереду застібається на блискавку, кнопки або гудзики.

Спортивні
Такі моделі відрізняються наявністю логотипу спортивної компанії. Вони можуть застібатися на блискавку або бути попереду цільними. Часто верх доповнюють вшиті або накладні кишені.

Одяг виготовляється вільного крою і відмінно поєднується зі спортивними штанами. Доповнити комплект допоможуть кеди або кросівки.

Худі
В худі обов'язково наявний капюшон, від якого воно і запозичило свою назву. Така кофта найчастіше має більш вільний силует і подовжений низ. Більше нагадує стиль кежуал. Придбати худі можна в магазині із цікавою назвою https://chuvakbratan.com.

Худі підходить в якості елемента гардероба чоловікам, жінкам і навіть дітям. Верх можна носити з джинсами або короткою спідницею, чобітьми або черевиками. В якості аксесуару рекомендується підібрати містку сумку або невеликий рюкзачок з яскравим декором.

Великих розмірів
Крій оверсайз сьогодні знаходиться на піку популярності, тому толстовки великих розмірів носять навіть стрункі дівчата. Спочатку об'ємні моделі призначалися для жінок з пишною фігурою. Вони відмінно приховували всі вади фігури і сиділи на тілі вільно.

Кофти великого розміру часто вибирають вагітні жінки. Такий одяг дозволяє заховати виступаючий живіт і не тисне на розпливлася талію.

Нерідко верх оверсайз виготовляють із щільної тканини з утеплювачем, тому він прекрасно зігріває в прохолодний день.

З хутром
Толстовки настільки полюбилися жінкам, що модельєри придумали їх утеплений варіант. Кофти з підкладкою з натурального хутра можна носити навіть у морози. Застібаються такі моделі на блискавку або гудзики для мінімізації втрати тепла і комфортного носіння.

З вушками
Толстовки з вушками призначені не для дітей, а для дорослих дівчат. Шиють такі молодіжні вироби в одній обраній тематиці. Це можуть бути мультиплікаційні герої або панда, лисиця, кіт. Часто на капюшоні зображують мордочку звірка і додають вушка, що стирчать.

Без блискавки
Вироби без блискавки можуть бути укороченими або у вигляді туніки, сукні. Моделі відходять від спортивного стилю і наближаються більше до повсякденного. Вони можуть бути прикрашені накладними кишенями, принтом, написом. Зустрічаються речі без кишень і повністю однотонні. Вони підходять до будь-якого одягу.

Теплі і утеплені
Теплий верх вважають за краще носити сноубордисти. Сьогодні від таких моделей не відмовляються і жінки в повсякденному носінні. Утеплені толстовки характеризуються високим коміром, подвійним капюшоном без зав'язок, теплою підкладкою і верхньої непромокаючої тканиною. Застібаються найчастіше на блискавку.

Світшоти
Світшоти має довгі рукава з манжетами на гумці. По низу теж йде рубчатий тканину. Виріз горловини завжди круглий, часто декорований специфічним трикутником, який утворюється від перетину швів. Попереду світшоти може мати велику кишеню кенгуру.

Також є толстовки з застібкою, на ґудзиках і на кнопках.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь