Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати чоловічі джинси

Комфортна і стильна пара джинсів - must have будь-якого гардероба. Якщо не зрозуміти, яка модель вам потрібна, шопінг перетворюється в нескінченні примірки десятків варіантів. Хочете розібратися в фасонах і витрачати на покупку не більше 15 хвилин? Читайте наші рекомендації.

Як вибрати фасон чоловічих джинсів?

Виробники називають фасони по-різному, тому при виборі краще спиратися на основні параметри: крій і висоту посадки. Чоловічі джинси оптом можна придбати в магазині Jeans24.

Які бувають фасони?

Класична модель, Regular -прямі або трохи завужені внизу штанини без декоративних елементів, які злегка прикривають взуття.
Хороший вибір на кожен день. Особливо підійде для любителів casual стилю, так як ідеально поєднуються з піджаком. Вдалий фасон для чоловіків будь-якого віку і з різним типом статури.

Штани вільного крою, Relaxed - випрямлені і просторі, що не облягають стегна і гомілки. Більш розслаблена модель, яка підходить для повсякденного способу.
Широкі штанини добре приховують округлі стегна - підходящий варіант для великих або повних чоловіків, на яких класична модель виглядає не так виграшно.

Вузькі джинси, Slim - звужена модель, яка точно сидить по фігурі і поєднується з подібною одягом: вузькими сорочками і приталеними піджаками.
Скінні, Skinny - максимально вузький фасон: джинси настільки щільно облягають стегна і гомілки, що сидять як друга шкіра.

Штани Skinny і Slim Fit вигідно підкреслять м'язисті ноги і струнку фігуру, але не підійдуть власникам дуже худих ніг або, навпаки, повних.

Джоггер, Jogger - комфортна модель з еластичними манжетами на талії і щиколотках. Джоггер підійдуть для міської прогулянки або зустрічі з друзями, але будуть недоречні в офісі або на урочистому заході.

Як правильно вибрати посадку?

Посадка - рівень ременя по відношенню до стегон. Традиційно виділяють посадку штанів і джинсів:

Високу - пояс вище лінії талії;
Середню - тримаються на стегнах або трохи вище;
Низьку - знаходяться на кісточках стегон або трохи нижче.

Як підібрати підходящу посадку джинсів?

Худа фігура і невисокий зріст. Ваш варіант - вузькі штанини Slim або Skinny з низькою посадкою.
Щільна, накачана фігура і високий зріст. Підійдуть моделі прямого крою з середньою і високою посадкою.
Струнка фігура і виражена талія. Вибирайте будь-які фасони з високою посадкою.
Універсальний варіант, який завжди актуальний - джинси з середньою посадкою, які підійдуть для будь-якого типу фігури. Пам'ятайте, що висока посадка візуально подовжує ноги, а низька - навпаки, вкорочує.

Як вибрати розмір?

Однаковий розмір моделі у різних брендів може істотно відрізнятися. Проведіть невеликий експеримент: спробуйте двома пальцями відтягнути тканину в районі стегна на 1-2 см. Якщо виходить - штани вам підходять.

Знайомство зі стилями і різноманітністю моделей спростить вибір зручної пари і максимально скоротить час від примірки до покупки. З'ясовуйте, який фасон підійде саме вам і сміливо вирушайте за покупками!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь