Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати косметичку і несесер?

Колись поширеною була думка про те, що косметичка - виключно жіночий аксесуар. Сучасний світ розвіює цей міф. Є своєрідний формат чоловічої косметички, яка називається «несесер». Завдяки несесерам, чоловіки можуть компактно зберігати засоби, необхідні їм у догляді за обличчям і тілом. А в дорозі в хороший місткий чоловічий несесер можна покласти також документи і ключі. Пропонуємо вашій увазі кілька актуальних порад, як вибрати чоловічий несесер і жіночу косметичку.

Вибираємо несесер

Щоб несесер і косметичка для дітей не розчарували, в процесі покупки варто звернути увагу на:

  1. Матеріал. Сучасний ринок пропонує достатню кількість матеріалів - починаючи з натуральної шкіри і закінчуючи міцними тканинами. Кожен клієнт орієнтується на свій бюджет. Покупці, які звикли до поєднання престижу і практичності, вибирають несесери з натуральної шкіри. Вони не тільки приємні на дотик і зручні, але ще й гарні.
  2. Якість підкладки. Важливо, щоб підкладка несесера була надійною. В іншому випадку вона може швидко порватися, знизивши рівень зручності користування.
  3. Кількість відділів. Для когось краще, щоб був один великий відсік і кілька маленьких. А для інших - щоб великий внутрішній простір поділялося на кілька секцій (крім додаткових міні-кишеньок). Конструкція несесера не впливає на його загальний рівень якості. Але вона важлива в контексті індивідуальних потреб користувача.
  4. Дизайн і декор. Прямого практичного значення ці аспекти не мають, але для естетів важливі.
    Звертаючи увагу на перераховані критерії, ви підвищуєте ймовірність вдалої покупки.

Вибираємо жіночу косметичку

Напевно, серед прекрасних жінок є мало тих, хто задовольняється однією косметичкою. Сучасне виробництво аксесуарів пропонує різні варіанти косметичок. Покупцям, які вибирають стандартну косметичку для декоративної косметики, слід звернути увагу на:

  1. Надійний пошив. Купуючи брендову річ, ви будете впевнені: у неї не відпадуть кнопки, не розійдуться замки і не порветься підкладка.
  2. Функціональність. Чим більше міні-кишень, тим краще. Вони дозволяють зручно сортувати косметичні засоби, а також кисті, спонжі, аплікатори та інші допоміжні інструменти.
  3. Якісний матеріал. Звичайно, придбати всі косметички в шкіряному виконанні фінансово накладно. Але придбати одне таке сховище для якісної декоративної косметики - цілком доцільно. Хорошу косметичку не соромно дістати з сумки «на людях».


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь