Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Енергетики Краматорської ТЕЦ відсвяткували своє професійне свято

День енергетика щорічно відзначається 22 грудня, в найкоротший світловий день в році. І це досить символічно, тому що Краматорська ТЕЦ є одним з небагатьох підприємств, яке ось уже більше 80-ти років несе тепло і світло в оселі мешканців цього міста.

За доброю традицією зі святкової сцени звучали щирі вітання на адресу трудового колективу підприємства і вручалися грамоти кращим працівникам Краматорської ТЕЦ. Про різні новини в галузі енергетики можна почитати тут: https://kosatka.media/

По закінченню офіційної частини відбувся концерт художніх колективів міста, організований профспілковим комітетом і адміністрацією ДК «Будівельник».

З вітальним словом від імені інвестора компанії E.CONNECT і керівництва підприємства перед працівниками Краматорської ТЕЦ виступив технічний директор ТОВ «Краматорськтеплоенерго» Ядріщенскій Петро Георгійович:

«Вітаючи наш колектив, повинен підкреслити, що саме енергетика є тим фундаментом, на якому в усі часи будувалася індустріальна міць нашої держави. За кожною лампочкою, так звично висвітлює наш затишок, варто самовіддану працю фахівців.

Щиро вважаю, що саме завдяки працюючим на нашому підприємстві професіоналам, виконується основне призначення Краматорської ТЕЦ - забезпечення життєдіяльності міста в вигляді опалення промислових і побутових споживачів, а також безперебійне їх електропостачання.

В такий день завжди хочеться підібрати найтепліші і світлі слова, тому що святкування Дня енергетика 22 грудня - це одна з багатьох пов'язують наш колектив традицій.

Енергетик - це не просто сумлінний працівник, що виконує будь-які завдання по експлуатації та ремонту устаткування, що обслуговується ним обладнання. Це та людина, яка здатна відставити убік всі свої особисті проблеми і не залишати робочого місця до остаточного вирішення поставленого перед ним завдання.

З певним припущенням можна сказати, що для будь-якого фахівця його професійне свято (День машинобудівника, День енергетика) є своєрідним днем ​​святкування Нового Року. Днем, коли прийнято підбивати підсумки і будувати плани на майбутнє.

Сьогодні, озираючись назад, вже можна сміливо заявити, що ми зберегли цю станцію в складні часи 90-х років. Чи не розгубили трудові резерви і зберегли основне технологічне обладнання. За останнє десятиліття на підприємстві впроваджено нових технологій на мільйони доларів. Тому, зустрічаючись з нашими пенсіонерами - колишніми працівниками Краматорської ТЕЦ, нам не соромно дивитися їм в очі.

Від імені керівництва підприємства і від себе особисто вітаю Вас і ваші родини, хочу побажати благополуччя в наступному році, щастя, впевненості та світу над головою».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь