Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо правильно бонг

Легкий і безпечний процес куріння через бонг зробив пристосування дуже популярним і відомим на ринку. Якщо Вам необхідно придбати бонг, то спеціалізовані інтернет-магазини пропонують широкий асортимент бонгів, курильних трубок, а також різних аксесуарів і приладдя до них, з швидкою доставкою. Бонги можуть мати різні форми і виготовлятися з різних матеріалів. На що ж варто звернути увагу при виборі?

Курильні бонги: особливості використання

Бонги стали відкриттям серед курильних пристосувань і здобули великий попит серед курців. Це простий агрегат, який не вимагає спеціальних навичок для застосування. Процес куріння при цьому приємний і ефективний.

Для правильного використання слід розмістити речовину в ковпак, що перебувати в кінці трубки. Половину девайса заповнити рідиною і зафіксувати там інший кінець трубки. Зверху бонга є клапан, який відповідає за надходження повітря та інтенсивність затяжок. Для курця продуманий мундштук, дим до нього йде через воду, при цьому очищається і стає легшим, що і є фішкою пристрою.

Відрегулювати швидкість процесу і насиченість можна за допомогою спеціального отвору - клапана старту, біля основи бонга.

В якості рідини воду часто замінюють на алкогольні напої, що змінює смак куріння і дає можливість підібрати оптимальний варіант.

Різноманітність видів курильних бонгів

Бонги виготовляють з різних матеріалів, але особливо популярні:

· Кераміка. Дорогий варіант, з відмінними курильними властивостями. Такий бонг стане відмінним подарунком для справжнього цінителя.

· Скло. Легкі, функціональні і красиві аксесуари. Матеріал знижує температуру диму, дає відмінну тягу. Одним з найбільш міцних і надійних варіантів є боросилікатне скло. Воно добре чиститься, не змінює свій зовнішній вигляд і не вбирає запахи. Відмінне рішення для куріння в спокійній, домашній обстановці;

· Акрил. Пристосування з цього матеріалу універсальні. Їх характерними рисами є велика різноманітність форм і кольорів, а також доступна цінова політика. Це одні з найпопулярніших і практичних бонгів;

Крім матеріалів виділяють: айс бонги (з місцем для льоду), багатокамерні (кілька резервуарів для рідини), з дифузором.

Роблячи вибір бонга, крім зовнішніх і курильних властивостей слід пам'ятати - девайс повинен бути міцним, безпечним, без виділення шкідливих компонентів в процесі куріння.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь