Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сонцезахисні окуляри: як правильно вибрати?

Літо вже не за горами, а значить прийшов час вибрати для себе сонцезахисні окуляри. Темні лынзи сонцезахисних окулярів захищають сітківку від шкідливого впливу ультрафіолету. Це дозволяє надовго зберегти зір, уникнути різних очних захворювань, а також зниження гостроти і полів зору. Крім того, що це дуже корисно для здоров'я, це ще й дуже модно, стильно і естетично привабливо. Сьогодні придбати сонцезахисні окуляри можна в інтернеті з доставкою додому. Але перед тим, як замовити потрібно правильно вибрати їх.

Вимоги до сонцезахисних окулярів

При виборі таких окулярів слід завжди враховувати якість товару, а також відповідність встановлених лінз необхідним стандартам:

  1. затримування близько 70% падаючого світла;
  2. відсутність спотворення зображення;
  3. збереження можливості розрізняти різні кольори.

Вироби, у яких на лінзах є спеціальне захисне покриття, випускаються відомими брендами і не можуть коштувати дешево. До речі, купить солнцезащитные очки dior можна за даним посиланням.

Колір лінз

При виборі сонцезахисних окулярів слід враховувати і колір лінз. Найкращий захист від яскравого світла гарантуватимуть коричневі, зелені і лінзи сірого кольору. Коричневі лінзи збільшують контрастність світла. Зелені зручні для особливо чутливих очей. Сірі лінзи - краще передають кольори.

Не слід взагалі використовувати червоні лінзи, які призводять до спотворення кольорів, викликають швидке стомлення.

Основні правила підбору окулярів

Підбираючи стильні versace очки, які не тільки захистять зір, але і допоможуть створити унікальний образ, зверніть увагу на форму свого обличчя. Добре, щоб при їх носінні не відчувалося ніякого дискомфорту.

Підбір сонцезахисних окулярів з урахуванням форми обличчя:

  1. Круглолицим людям традиційно радять вибирати прямокутні окуляри, «котяче око», а також «авіатори», які підходять майже всім.
  2. До обличчя овальної форми можна підібрати будь-яку модель.
  3. Володарям обличчя, форма якого наближена до квадрату, рекомендується уникати оправ квадратної форми, а потрібно вибрати більш витягнуті форми і wayfarer.

Обов'язково при виборі сонцезахисних окулярів варто звертати увагу на фірму-виробника. Найкраще, щоб вона була всесвітньо відомою. Всім вдалих покупок!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь