Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сережки з перлами

Сережки з перлами відносяться до вишуканих і дорогим прикрасам. Не кожному по кишені такий виріб, тим більше, якщо перли в ньому натуральний, а не культивовані. Але яка жінка не мріє приміряти сережки з перлами? Такі вироби бувають багатьох видів, робляться з різних металів, володіють класичними і унікальними дизайнами. Про їх особливості і піде мова нижче в статті. Ну а придбати сережки із різним камінням можна тут: https://umax.ua/ru/sergi/sergi-s-kamnjami. Підберіть, які підійдуть вам і вашому гаманцю.

Значення перлів

Сережки з перлами користуються популярністю з незапам'ятних часів. Цей природний мінерал поважали і цінували в Стародавньому Єгипті, Стародавньому Китаї, а також у багатьох інших древніх царства. Яке ж значення надавали перламутрового каменю?

  1. Стародавні китайці вірили, що перли є символом довголіття і при носінні дарує довгу або навіть вічне життя. Тієї ж думки дотримувалися в Середньовічній Європі.
  2. Монголи асоціювали перли з владою і родючістю. Його дарували молодим парам, а також підносили в дар людям, які мають владою.
  3. У Стародавній Індії камінь морської безодні пов'язували з сімейним щастям, добробутом. Дар у вигляді золотих або срібних сережок з перлами для молодої господині, є тут цілком природним і популярним навіть сьогодні.
  4. Сучасна Європа вважає перли символом удачі і благополуччя. Знаменита Коко Шанель говорила: «Перли завжди правий!». Сила цього мінералу в сережках настільки велика, що кожній жінці варто мати в своєму «арсеналі» хоча б одне таке прикраса.

Сережки з перлами мають активної енергетикою, вони допоможуть знайти гармонію з собою і оточуючими, збережуть спокій господині навіть у важкі часи, а також підвищать її шарм.

Срібні сережки з перлами

Срібні прикраси з перлами є вельми популярними. Срібло коштує не дорого, тому ціна є не настільки лякає, як у випадку з золотом (тим більше білим). І все ж якщо перли натуральний, розраховувати на «комфортну» ціну не варто.

Особливість срібних сережок з перлами в їх простоті. Як правило, це пуссети різного виду або класичні, невеликі вироби різного стилю. Богемні прикраси з цього металу зазвичай не виготовляють, адже срібло - м'який метал і може швидко деформуватися.

Особливість перлів в тому, що він підходить для людей різного віку. Сережки з перлами будуть мати гарний вигляд як на підлітка, так і на жінці за 60 років. Вікового обмеження тут немає, потрібно орієнтуватися лише на власні уподобання.

Сережки з чорним перлами

Сережки з чорним перлами - дуже дорога і рідкісна прикраса. Кожна чорна перлина відрізняється від іншої. Знайти дві схожі неймовірно важко. Це одна з причин, чому сережки з чорного мінералу практично ніколи не роблять.

Для обрамлення такого цінного каменю (чорні перли вважається дуже рідкісним) використовується зазвичай золото (жовте або біле). Цей метал більш надійний, ніж срібло, тому розширює можливості ювелірів.

Подібні прикраси підвищать впевненість будь-якої жінки і виділять її серед інших. Тому їх набувають світські дами, знаменитості. До таких сережках з чорним перлами підійде класичне вечірнє плаття або костюм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь