Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке Bitrix24?

Ефективна організація діяльності бізнесу - важливий крок на шляху до успіху і прибутку. Існує безліч схем і алгоритмів грамотного менеджменту, що виправдали себе на ділі і довели свою результативність. Але часто вони супроводжуються побічними явищами у вигляді роздутого документообігу, бюрократії і нераціонального використання людських ресурсів. Bitrix24 допоможе з цим впоратися! У статті ми розповімо, що таке система Bitrix24 і чому її варто впровадити якомога швидше в управління компанією.

Для чого потрібен Bitrix24?

Bitrix24 - комп'ютерна програма, яка автоматизує контроль над роботою співробітників організації і взаємодією з клієнтами та партнерами компанії. Використання Bitrix24 www.itua.com.ua/bitrix24 означає, що це виведе ваш бізнес на новий сучасний рівень і дасть можливість отримувати додатковий дохід.

Bitrix24 представляє з себе цілий електронний портал, який функціонує як онлайн в Інтернеті, так і встановлюється на локальній мережі і дозволяє працювати виключно всередині організації. Зовні він схожий на звичайний сайт, з можливостями соціальної мережі, меню опцій і файлообмінником. Зручна навігація і електронний помічник сприяють легкому для користувача навчанню.

Можливості вбудованих програм дозволяють колегам легко взаємодіяти між собою, вирішуючи поставлені керівництвом завдання. А управлінський персонал володіє простими методами ведення контролю, обліку робочого часу і відстеження виконання завдань. Додайте до цього автоматизацію роботи з клієнтами, в яку входить обробник лідів, клієнтська база, база  продажів, і ви зрозумієте, для чого вам неодмінно потрібен Bitrix24.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь