Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обираєм жіночий спортивний костюм

Спортивний костюм сьогодні - це воістину універсальна річ. Історичне призначення - для занять спортом і активними видами відпочинку. Сьогодні жіночі спортивні костюми з штанами і модною толстовкою або кофтою стали частиною повсякденного стилю. Ви запросто можете піти в такому одязі на прогулянку, в кіно або гості. Ну і звичайно костюм - самий зручний і комфортний варіант в якості домашнього одягу - зручно і виглядає красиво. Ви можете купить спортивный костюм женский в магазині Karree.

 

На що звернути увагу при виборі жіночого спортивного костюма?
● Сезонність

Для якого сезону ви вибираєте костюм? Для літа підходять легкі трикотажні моделі з коротким рукавом, замість штанів можуть бути лосини або шорти. Демісезонний жіночий спортивний костюм Готується з щільної трикотажної тканини, складається з штанів і толстовки або кофти. Зимові моделі схожі на демісезонні, але мають начісування або флисовое утеплення.

● Матеріал

Костюм для заняття спортом може бути виконаний зі спеціальних синтетичних тканин, які розроблені спеціально для спорту. Вони добре вбирають вологу і дають шкірі «дихати». Звичайною синтетиці точно скажіть немає, від її контакту зі шкірою легко може початися подразнення. Хорошим варіантом є жіночі спортивні костюми з натуральних тканин (в складі яких бавовна). Влітку в такому костюмі не буде жарко, оскільки бавовна не парить, а в демісезонних і зимових моделях не холодно, так як він утримує тепло.

● Якість

Спортивний костюм передбачає, що ви ведете рухливий спосіб життя. Відповідно матеріали і якість виконання такої речі повинні бути на вищому рівні. Шви не повинні колоти або заважати, а фасон повинен бути продуманий таким чином, щоб вам було максимально комфортно.

● Фасон і дизайн

І знову про призначення. Якщо ви шукайте повсякденний костюм, то більшу роль відіграє актуальність фасону. Сьогодні в моді костюми з прямими або зібраними внизу на гумку штанами. Верх може бути кофта з довгим рукавом або толстовка. Можуть бути присутніми принт, малюнки або аплікації, або ж модель може бути в стриманому спортивному стилі.

 

Демісезонні спортивні костюми з штанами, толстовкою і кофтою
Ми пропонуємо жіночі спортивні костюми сучасних дизайнів, у великому асортименті кольорів. Демісезонні моделі (штани + толстовка або кофта з довгим рукавом). Поставки тільки оптом. У кожній упаковці повна ростовка.

Ми є виробниками, весь одяг Готується на власних виробничих фабриках. Для пошиття використовується якісний турецький текстиль. Співпрацюючи з нами, ви отримуєте товари з перших рук - дешевше цін на демісезонні жіночі костюми ви просто не знайдете. У нас також всі товари в наявності, готові забезпечити як невеликий, так і великий опт. Надаємо знижки від обсягу замовлення.

Більше інформації щодо співпраці можна дізнатися по телефону компанії. Пропонуємо опт роздрібним магазинам, інтернет-магазинам, а також приватним клієнтам, які оцінюватимуть якість нашого одягу (є мінімальна сума замовлення).

Недорого і якісно - це можливо!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь