Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кросівки: найголовніші тенденції 2019 року

Кросівки давно стали справжнім must-have жіночого гардеробу. Їх можна комбінувати навіть з класичним костюмом, більш того виглядає це неймовірно стильно. Щороку дизайнери дивують нас новими актуальними моделями. Наприклад, в минулому році були актуальні «ugly» кросівки.

Які кросівки будуть актуальні в 2019 році? Від простих класичних кросівок до футуристичних моделей. Одне можна сказати точно - ті, хто любить кросівки, будуть розпещені вибором в цьому році.

Отже, які п'ять тенденцій серед кросівок 2019 року буде особливо важливі.

Класичні кросівки.
Хороші новини для всіх тих, хто відмовляється мириться з незграбними ugly кросівками. Класичні білі кросівки нікуди не йдуть і також будуть популярні. Добре відома ретро модель Adidas, Nike, Converse в цьому році - в оригінальній версії буде дуже актуальна. Класичні кросівки adidas samba купить можна в магазині Allshoes.

Кросівки на платформі.
Жінкам, які хочуть додати собі кілька сантиметрів зросту, сподобається ця тенденція: мова про кросівках на платформі з дуже товстою підошвою, які з'явилися в 90-х роках. Найбільш популярними представниками якого є кросівки «Angel» від Eytys або старий добрий «Classic Boot» від Buffalo, до версій Nike, Converse, Vans або Superga - навряд чи знайдеться хоч одна марка кросівок, у якій немає варіанту на платформи в асортименті.

Високі кеди.
Високі, як черевики, але спортивні, як кросівки: високі кеди - ідеальна тенденція для любителів кросівок, які не хочуть відпускати свою улюблену взуття навіть взимку. Від Chloé до Coach, до Escada і Alexander Wang. Багато дизайнерів випускають високі кеди на сезон весна / літо 2019 року.

Chunky Chunky.
Монохромні або в кольоровому дизайні з кольоровими блоками: кросівки Chunky Chunky не роблять ногу мініатюрної, але все ще залишаються великою тенденцією в 2019 році. Якщо ви не хочете інвестувати в розкішну версію «Triple S» від Balenciaga, ви також знайдете таку модель в Adidas, Puma, Zara та інших компаніях.

Кросівки-шкарпетки.
Футуристичні-мінімалістські кросівки з сітчастого матеріалу, які адаптуються до ноги, як друга шкіра або навіть панчохи (звідси їх назва). Є не тільки дуже зручними і легкими, але і знову знаходяться в розділі актуальне.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь