Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі брюки: модні тренди весна-літо 2019

У сезоні весна-літо 2019 дизайнери пропонують величезну кількість варіацій брюк для жінок. Тому кожна представниця слабкої статі зможе підібрати підходящу модель брюк і виглядати стильно. Дана стаття розповість про модні тенденції і про те, які штани будуть модними в майбутньому сезоні. Модні тренди у весняно-літніх колекціях дизайнери продемонстрували абсолютно різні фасони і моделі брюк - від широких з повітряних тканин, до обтягуючих з щільного матеріалу. При створенні колекцій дизайнери експериментували не тільки з матеріалами, а й з довжиною і шириною виробів. Варто зазначити, що до різних моделей штанів слід підбирати різний верх і прикраси. Стилісти акцентують увагу на правильному поєднанні жіночих брюк з іншими елементами образу. При цьому, чим більш несподіваним комбінації класики, гламуру і спортивних елементів, тим краще. Щоб виглядати стильно й елегантно слід знати основні модні тренди майбутнього сезону. Але пам'ятайте, що чоловікам зазвичай подобаються спортивні дівчата, тому не зайвим буде купити жіночі спортивні брюки в свій гардероб, щоб потім можна було і прогулятись в них, і спортом зайнятись.

Штани капрі

З приходом тепла бізнес-вумен не доведеться паритися в довгих штанах. Стилісти пропонують офісним леді завужені брюки довжиною по коліно. Вони чудово гармонують не тільки з піджаками, а й з топами, майками та футболками. Існують навіть ошатні капрі з блискітками і паєтками. Такі штани необов'язково носити на голе тіло - можна створити оригінальний аутфіт в пастельних тонах і надіти капрі поверх вузьких довгих штанів. Таке вбрання не дозволить дівчині залишитися непоміченою.

Накладні кишені

Штани карго з накладними кишенями знову повернулися в моду. Цього разу дизайнери зробили їх зробили їх з струмуючих красивих тканин і манжетами в області щиколоток. Це дозволило носити штани з накладними кишенями в тандемі з босоніжками на підборах і піджаками-безрукавками. Любителькам стилю спорт-шик такий фасон доведеться до речі в поєднанні з кроп-топами, майками в сіточку і тонкими кофтами на блискавці з капюшоном.

Вініл і металік

Ці сучасні матеріали не здають лідерські позиції. Чорні вінілові штани в поєднанні з прямою однотонної або прінтована сорочкою створює образ сильної незалежної жінки. При виборі брюк з металізованим ефектом, доведеться задовольнятися виключно однотонним лаконічним верхом.

Шкіряні штани

Така модель брюк вже дано вважається класикою, так як вони вже кілька років не сходять з модних подіумів у всьому світі. У сезоні весна-літо 2019 шкіряні штани будуть виглядати по новому, так як дизайнери запропонували ширші моделі. Ультрамодні Бегг і палаццо з м'якої матової або глянсової шкіри стилісти рекомендують носити з верхом того ж кольору або на кілька тонів світліше. Що стосується шкіряних штанів по щиколотку або трохи укорочених, можна носити з босоніжками на підборах або без нього, а повнорозмірні штани слід носити тільки з взуттям на підборах.

Лампаси

Цей атрибут вже давно не є ознакою спортивного або військового стилю. На сьогоднішній день це деталь штанів для ділових жінок, яка візуально витягує фігуру і робить образ більш цікавим. Провідні будинку мод пропонують безліч варіантів, з чим носити брюки з лампасами, щоб виглядати елегантно. Наприклад, для створення спортивного образу штани з лампасами різної ширини можна комбінувати з футболками, світшоти, толстовки. Для більш ділового образу такі брюки добре поєднуються зі строгими піджаками, сорочками прямого крою і навіть блузами з оборками.

Спорт-шик

У весняно-літньому сезоні 2019 спортивний одяг поєднує в собі елементи класики, гламуру і спортивного стилю. Дизайнери представили брюки з візерунками і глянсовим або перламутровим відливом. Тому сріблясті прикраси, жіночні босоніжки, стильні топи і піджаки при правильному поєднанні з брюками спорт-шик виглядають гідно для походу на урочистий захід.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Жіночі брюки: модні тренди весна-літо 2019

Залишити відповідь