Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Хто такий сімейний адвокат?

"Сімейний адвокат" - умовне поняття. Це юрист, який спеціалізується на веденні сімейних справ. Сфера правовідносин в сім'ї складна не тільки юридично, але й емоційно.

Діяльність сімейного адвоката
Цивільні спори, врегульовані сімейним правом - поле діяльності юриста. Кожен з суперечок в даній сфері індивідуальний і вимагає особливого підходу. Семейный адвокат Харьков може залагодити суперечки і розбіжності, що виникають з приводу майна та особистих відносин. Спеціаліст розбирається в тонкощах законодавства, має досвід і спеціалізацією в даній сфері. До його послуг звертаються на етапі досудового врегулювання спору, і коли справа розглядається в суді. Спеціалізований юрист поверне ситуацію в бік свого клієнта і буде виходити з його інтересів.

Дії адвоката
Від правильного вибору адвоката безпосередньо залежить результат справи. Юрист виконує таку роботу:

  1. Консультує з питань сімейного права.
  2. Бере участь в засіданнях суду, а за бажанням клієнта повністю бере на себе процедуру розгляду ситуації в суді.
  3. Надає кваліфіковану конкретну допомогу в суперечках з приводу майна та немайнових відносин (розлучення і поділ матеріальних благ, призначення аліментів, позбавлення прав на дитину і рішення його подальшої долі та ін).
  4. Готує процесуальні документи і вибирає правову позицію в ситуації.
  5. Витребує і збирає докази.
  6. Проводить процес в суді без участі клієнта.

Знання всіх нюансів справ і законодавчої бази дає можливість юристу відразу розібратися в ситуації, оцінити шанси на успіх і негайно дати клієнту рекомендації для досягнення позитивного результату. Своєчасна допомога сімейного адвоката - гарантія захисту порушених прав і запобігання їх порушень у майбутньому.

Завдання і пріоритети адвоката по сімейних справах
Пріоритет адвокатської роботи - вирішити проблему клієнта в стислі терміни за допомогою законних способів і з мінімумом витрат. На первинній консультації юрист викладає всі існуючі способи вирішити проблему, і рекомендує вибрати рішення, яке буде більш успішним і менш витратним. Детальніше можна дізнатися на сайті вікіпедії. Завдання фахівця - позбавити клієнта від зайвих клопотів і спілкування з різними установами. По можливості юрист бере на себе навіть зустрічі з колишнім чоловіком та іншими учасниками справи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь