Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Факти про хімчистку, які повинен знати кожен

  1. Жодна хімчистка а світі не зробить ваш килим або м'які меблі нової! Хімчистка - це очищення, чистка хімічними миючими засобами, а не диво. Як показує практика: 80-90% забруднень зникає.
  2. Плями можна вивести! За умови: не можна плями намагатися вивести самостійно, звернутися до професіоналів потрібно протягом декількох днів після того, як пляма утворилася. В Києві, наприклад, є хороша "Американська хімчистка ", про яку детальніше можна дізнатись тут: https://ah.com.ua/.
  3. Не знаючи фізичних і хімічних властивостей килимів та текстильних виробів, а тим більше не розбираючись в хімічних засобах (їх арсенал дуже великий), якими ви збираєтеся чистити, не можна приступати до хімчистці! Результат може бути дуже плачевним. Наприклад: Віскозні килими при великій кількості води, можуть дати велику усадку, тобто просто зменшитися в розмірах. Вовняні килими часто втрачають колишню соковитість колірної гами.
  4. У рекламі кошти для килима чудово очищають килимові покриття після того, як їх втирають в килим. Але замовчують про той факт, що вся хімія залишається всередині килима, в його основі. І цим всім ми дихаємо. Дослідження вчених показали, що всі алергічні реакції організму і астма можуть бути викликані пильевимі кліщами і залишками хімії в килимі!
  5. Вибір засобів для виведення плям визначається за складом плями і її рН!
  6. Килим після хімчистки вологим способом повинен сохнути природнім шляхом мінімум 1 - 3 доби! Якщо пропонують за менший час, то це розлучення! При швидкої і гарячій сушці килим стає жорстким і ламким.
  7. Довіряйте компаніям, у яких є мінімальне замовлення. Поважають себе клінінгові компанії знають ціну справжньому праці, хімічних засобів і дороги до клієнта. Якщо компанія пропонує ціни на порядок нижче, ніж всюди, насторожитеся. Цей суб'єкт клінінгу не збирається вам гарантувати чистоту і заявлену в оголошенні ціну. По приїзду вам озвучать суму, сильно відрізняється від тієї, на яку ви розраховували!
  8. Багато переживають з приводу безпеки хімічної чистки килима або меблів для дітей та тварин. Якщо компанія бере з вас копійки або готові працювати за зовсім недорого, то швидше за все використовує найбільш дешеву хімію і некваліфікований персонал. Про безпеку при такому підході, говорити що-небудь складно.
  9. Дорогі засоби проходять тестування і мають сертифікати безпеки і санітарно-епідеміологічні висновки. Кваліфікований і навчений персонал гарантує якість.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь