Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Головні переваги алюмінієвих вікон перед пластиковими

За всіма статистичними даними найбільш популярними віконними системами в світі сьогодні є пластикові вікна. Їх безсумнівний плюс - вартість. Дійсно, за ціною пластикові вікна зазвичай вигідно відрізняються від альтернатив з дерева або алюмінію. Проте, і у двох інших варіантів є власні переваги, які роблять їх більш привабливими, якщо порівнювати з аналогами з ПВХ. Якщо вас цікавлять алюмінієві вікна чи двері, можете зайти на сайт http://www.alu.net.ua/ і ознайомитись із пропозиціями ПП "Компанія Алуна".

Чим же алюмінієві вікна краще пластикових?
Відповісти на це питання допоможе наш ТОП-6 переваг алюмінієвих вікон перед пластикової альтернативою:

  1. Термін служби. Хороші пластикові вікна здатні прослужити від 30-40 років до п'ятдесяти. Термін експлуатації алюмінієвих систем такого типу більше. Багато виробників впевнене заявляють про 70-80 років повноцінної експлуатації.
  2. Алюмінієві вікна не деформуються, тоді як для пластику такий недолік має місце бути.
  3. Міцність і надійність виробів з алюмінію дозволяє використовувати їх в ситуаціях, коли потрібно склити значні площі. А ось для пластику існують обмежувальні фактори в такій ситуації.
  4. З алюмінієвим профілем легше працювати. Це дозволяє створювати найнеймовірніші віконні системи, тоді як пластикова альтернатива такої можливості не дає.
  5. Саме алюмінієві системи використовуються для створення різних розсувних конструкцій великої площі і панорамних вікон.
  6. Профіль з алюмінію тонше. Тобто, світлопрозора частина вікна буде більше.

Як бачите, у алюмінієвих вікон виявилося досить багато переваг, якщо порівнювати їх з аналогами з пластика. Головна проблема цього варіанту - більш висока вартість і великі проблеми з теплопровідністю. Але друга неприємність сьогодні вже практично вирішена - багато виробників алюмінієвих вікон почали використовувати в своїх виробах спеціальний поліамідний термоміст. Він не проводить тепло, що робить такі вікна «тепліше» в холодну пору року. Крім того - покращує звукоізоляційні показники.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь