Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як застрахуватися від нещасних випадків?

Коли заходить мова про нещасні випадки, то завжди згадуються такі слова, як «раптово», «не очікувано», «неймовірно». На жаль ніхто не може знати, що чекає його у наступну хвилину, але у нас завжди є можливість пом’якшити наслідки форс-мажорних ситуацій. І зробити це можна за допомогою страхування. Саме воно відіграє роль тої соломки, яку хотілось би постелити згідно з народною мудрістю. Що воно собою являє та як діє, читайте у нашому матеріалі.

Купуємо поліс – убезпечуємо здоров’я

В Україні страхування від нещасних випадків не настільки поширене, як наприклад, за кордоном. Ті ж європейці навіть не задумуються над придбанням такого полісу. Для них це звична й обов’язкова справа. У нас же його оформлюють хіба що на роботі, де він входить до соціального пакета працівників.

Насправді, придбання такого полісу – це крок до впевненого майбутнього. І він потрібен усім – від малюків до дорослих. Адже нещасний випадок – це не тільки травматизація під час виконання трудових обов’язків. Це також отруєння, утоплення, опіки, укуси тварин, обмороження та багато іншого. Чи впевнені ви, що максимально убезпечені від усього цього?

Особливо це стосується дітей, які перебувають без нагляду батьків у туристичній подорожі чи в таборі на відпочинку. В такому разі можливе придбання полісу від нещасних випадків тільки на цей період.

Як діє страхування від нещасних випадків?

Щоб подбати про себе та своїх близьких, достатньо звернутися до надійної страхової компанії. Ще простіший варіант – замовити та оплатити поліс в інтернеті на офіційному порталі страхувальника. Останній варіант цікавий ще й тим, що ви заздалегідь можете підрахувати вартість оформлення такого договору. Для цього вам потрібно скористатися онлайн-калькулятором. Після того, як поліс буде у вас на руках, вам залишиться лише своєчасно подовжувати його термін дії.

Що ж робити, якщо настає страховий випадок? У такому разі вам необхідно звернутися до контакт-центру вашого страхувальника та узгодити з ним наступні дії. При цьому розмір компенсації буде залежати від багатьох обставин, у тому числі, й від умов оформленого договору. Тому заздалегідь звертайте увагу на всі пункти документу, щоб у разі звертання до нього не виникало непорозумінь.

У будь-якому разі, здоров’я – це не та річ, на якій варто економити. Звичайно ніхто не бажає думати про погане, але життя непередбачуване, тому краще бути готовим до усіх його проявів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь