Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Побутова техніка - модна і при цьому дуже зручна

Багато господинь України більшу частину дня проводять на кухні. Потрібно приготувати сніданок, обід, вечерю для сім'ї, випробувати нові рецепти до приходу гостей, порадувати рідних і близьких улюбленими ласощами. А після всього цього ще й прибрати, привести кухню в охайний вигляд. Щоб час, проведений на кухні, приносив максимум задоволення, потрібно правильно облаштувати робочий простір. А в цьому допоможе якісна побутова техніка. З кожним роком все більше кухонь в містах Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінниця оснащені саме вбудованими моделями, оскільки практичність їх використання доводять численні відгуки.

Модельний ряд побутової кухонної техніки вражає уяву. Відомі торгові марки Indesit, Electrolux, Whirlpool, Zanussi, Hotpoint-Ariston постійно вдосконалюють технології виробництва, розширюючи можливості сучасної техніки.

Для облаштування кухні найзручнішими стають:

  1. На першому місці, звичайно, будуть варильна поверхня і духовка. Саме з цих предметів і розпочалася епоха нової тенденції в облаштуванні кухонного простору. Вбудована побутова техніка дозволяє заощадити місце, розташувати техніку в зручних для господині місцях, максимально зручно адаптувати все під власні вимоги. Плита і духовка можуть бути як одного виробника, так і різних. Головне, щоб за стилем вони гармоніювали один з одним, а також з іншими предметами інтер'єру. Але ніхто не забороняє Вам купувати і окремі газові плити в моноблоці. Вони коштують дешевше и представлені в магазинах України.
  2. Другим за популярністю буде холодильник. Вирішивши замовити саме вбудовану модель, Ви економите місце, а також сімейний бюджет. Вбудований в меблевий гарнітур холодильник споживає меншу кількість електроенергії, ніж такий, що стоїть. Виробники пропонують широкий асортимент моделей від компактних, які популярні при облаштуванні готельних номерів, до холодильників по типу Side-by-Side.
  3. Незамінними на кухнях стали і СВЧ-печі. Вони виглядають одночасно стильно і ергономічно. А завдяки сучасним технологіям вдалось розширити функціонал мікрохвильовок, а також зробити їх більш потужними при зменшенні габаритів.
  4. Кухонна побутова техніка для дому - це також пральні та посудомийні машинки. Вони суттєво полекшують роботу господині і при цьому доведено, що вони допомагають в питанні економії природних ресурсів, що веде до зниження витрат на оплату комунальних послуг.
  5. За чистоту і свіжість повітря відповідають вбудовані витяжки.

Якщо Вам знадобилась дрібна чи велика техніка для облаштування кухні, то найбільший асортимент знайдете в інтернет-магазині Май гудс.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь