Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати ательє по ремонту одягу?

Будь-який предмет одягу потребує якісного догляду, і не завжди звичайне прання допомагає. Для підтримки одягу в належному вигляді рекомендується здавати його в ательє.

Зараз великим попитом користуються ательє, які пропонують пошиття та ремонт одягу за привабливими цінами. Перш ніж вибирати ательє варто спочатку почитати про нього відгуки на форумах.

У солідному ательє клієнту розкажуть про методи роботи майстра. Дотримується гігієна при роботі з одягом. Слід зазначити, що ознакою хорошого підприємства є надання гарантії.

Не менш важливим є і розташування ательє. Якщо воно в центрі міста це говорить про те, що там вже є постійна клієнтура і сервісний пункт користується успіхом.

Послуги

В ательє пропонується широкий спектр послуг:

  1. Ремонт і перешиття одягу.
  2. Зміна фасону.
  3. Нові ідеї.

Зрозуміло, це далеко не весь список послуг справжніх професіоналів. Наприклад, доступна послуга по ремонту одяг в найкоротші терміни.

Ательє, яке піклується про свою репутацію і ставить інтереси клієнтів на перше місце може швидко і якісно виправити навіть зіпсовану річ.

Набирає популярності послуга ремонту шкіряних виробів. Тільки уявіть, ваша улюблена стара куртка в руках майстра отримає друге життя. Що стосується одягу з хутра, то воно потребує особливих умовах догляду і без допомоги фахівця ніяк не обійтися.

У списку найбільш затребуваних послуг є хімчистка. Після хімічної обробки одяг стане як новий. У роботі використовуються тільки новітні методи обробки та обладнання.

Досить часто клієнти звертаються з необхідністю пошиття комплекту постільної білизни. Це пояснюється тим, що стандартні розміри і якість виробів, що пропонуються на ринку, не завжди можуть задовольнити запити споживача.  Замовник вибирає потрібну тканину і замовляє в ательє свої розміри.

Між іншим, можна замовити індивідуальний пошив штор. Іншими словами, створити свій ексклюзивний дизайн.  Штори з дорогої тканини вимагають хорошого догляд і не завжди його можна забезпечити вдома. Спеціальні пункти з чищення допоможуть підтримувати штори у відмінному стані.

Гарне ательє з пошиття та ремонту одягу, досвідчені майстри, дбайливе ставлення до одягу і професіоналізм в роботі істотно продовжать життя улюбленого одягу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь