Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги відпочинку в Кирилівці

У сезон середньомісячна температура повітря в Кирилівці становить +25 градусів, а води - +22 градуси. А що найприємніше, сезон починається з перших днів травня і триватиме аж до кінця вересня. Але це тільки одна з причин, по якій відпочиваючі воліють приїжджати на Азов. Які ж інші?

Дорога в Кирилівку - просто

Організація подорожі, як правило, передбачає деяку підготовку. І це не тільки вибір місця відпочинку і збір валізи, але і відповідний транспорт. Популярність південного напрямку в літні дні накладає певний відбиток: квитки на потяги до Азовським курортам розкуповуються миттєво. Тому, щоб дефіцит місць не став причиною для скасування планів, необхідно зайнятися попереднім бронюванням. Але краще скористатись пропозицією від компанії PremiumBus, і поїхати комфортабельним мікроавтобусом.

Існує і альтернативний варіант: автобус Харків - Кирилівка. Переваг цього транспорту кілька: перший, в літній період автобус курсує щодня, а значить, буде легше підібрати оптимальні дати, а друга - простота бронювання місць в автобусі, досить дзвінка, третя - комфорт.

Крім того, поїздка в Кирилівку не займає багато часу, сил і засобів, що дозволить без зайвих складнощів змінити міські пейзажі на морські краси.

Розваги по-азовськи

Кирилівка відповідає вимогам до розваг для всіх категорій і віків відпочиваючих. Тут пологі пляжі і зручний спуск до моря, а за рахунок невеликої глибини, цей курорт вважається оптимальним для мандрівників з маленькими дітьми.

Компанії молодих людей також не зможуть знайти приводу для нудьги: катамарани, водні мотоцикли, аквапарк, караоке, пінні вечірки і нічні клуби. І це тільки частина з того, що турист зможе побачити і відчути.

Якщо хочеться насолодитися красою природи, можна відправитися на екскурсію в заповідники, наприклад на острів Бірючий, який протягом багатьох років був закритий для відпочивальників. А на Обіточної косі є справжнє пташине царство, де можна побачити рідкісних птахів і місця їх гніздування.

Азовське море схильне висихання, а осідають солі, формують унікальні за своїм складом цілющі грязі. Якщо мета літнього відпочинку - оздоровлення, Кирилівка - оптимальний варіант: дорога не встигне втомити, цілюще повітря, бруду і море сприяють зміцненню імунітету.

Варіанти житла

Курорт почав свій стрімкий розвиток, це особливо помітно по споруджуваних і удосконалюється баз відпочинку, готелів, пансіонатів і міні-готелів. Для постояльців намагаються організовувати максимально комфортні умови для відпочинку. Також можна орендувати житло в приватному секторі - самий бюджетний варіант. Це може бути будинок або кімната, в залежності від числа постояльців і побажань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь