Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Широкоформатний друк: сфера застосування

Продукція, отримана методом широкоформатного друку, присутня в практично кожному місті. Ми бачимо яскраві барвисті плакати:

  1. уздовж доріг
  2. на стінах будівель
  3. на транспорті
  4. всередині приміщень та ін.

Вартість широкоформатного друку відносно невелика. Витратившись один раз на виконання замовлення і, сплативши розміщення, ви будете пожинати плоди протягом декількох років. Довговічність - одне з достоїнств широкоформатного друку, призначеного для розміщення на вулиці і всередині приміщень.

Залежно від місця розміщення використовуються різні вихідні матеріали. Так, в компанії "Інжинірінг сервіс" працівники орієнтуються на розмір і вагу полотна, а також на кріпильну систему. Детальніше про цю компанію смотрите тут.

Залежно від цих параметрів визначають фактуру і товщину полотна-основи. Наприклад, для розміщення на вулиці вибирають міцний матеріал, щоб уникнути можливих розривів, заломів, деформації та інших механічних пошкоджень.

Створення полотен для інтер'єрів передбачає застосування менш міцних тканин: зображення можуть наноситися на вінілову тканину із середньою або, навіть, малою товщиною.

Який би вид плакатів ви не вибрали, вартість широкоформатного друку буде невелика.

Призначення

Барвисті зображення, розташовані уздовж доріг, на фасадах будівель, всередині приміщень доносять інформацію до величезного числа потенційних покупців. Згодом, хтось із цільової аудиторії обов'язково скористається отриманою інформацією. Наприклад, реклама спортивного клубу, що недавно відкрився в районі, приверне увагу всіх, хто хоче займатися спортом, але змушений їздити на заняття в іншу частину міста.

Реклама - не єдине призначення широкоформатних зображень. Цим методом отримують плакати з метою подальшого тематичного прикраси приміщень. Наприклад, в будівлі буде проводитися виставка, конференція або ділова зустріч. Щоб створити відповідну атмосферу, налаштувати учасників на потрібний лад, стіни приміщення оформляють тематичними плакатами.

Подібні плакати успішно використовуються і для соціальної реклами, благо вартість широкоформатного друку відносно невисока.

Хто виконає замовлення
Друк широкоформатних зображень будь-якого цільового призначення здійснюють компанії, що спеціалізуються на цьому виді друку. Наприклад, є популярна компанія "Інжинірінг сервіс", що приймає замовлення від жителів багатьох українських міст.

Де б ви не замовляли друк (вартість широкоформатного друку приблизно однакова), обов'язково ознайомтеся з прикладами плакатів, якщо вони вам сподобалися, то сміливо замовляйте виконання робіт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь