Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи можливо взяти кредит на карту без дзвінків в Україні?

Багатьох позичальників цікавить питання про те, чи можна оформити кредит на карту без дзвінків в Україні? Спробуємо відповісти максимально докладно.

Якщо ви хочете отримати онлайн кредит без дзвінків оператора, звертатися вам слід не в традиційні банки, а в МФО. Серйозна конкуренція на ринку мікрокредитування є причиною того, що такі компанії пропонують своїм потенційним і реальним клієнтам все більш вигідні умови оформлення співпраці:

  1. Гроші перераховуються моментально після схвалення заявки на мікрокредит;
  2. З відмовою зіштовхуються навіть позичальники з поганою кредитною історією;
  3. Режим роботи більшості МФО - цілодобово 24/7;
  4. Нові клієнти можуть розраховувати на кредит під 0.

Але найголовніше в нашому випадку: перевірка контактних осіб не ведеться. Замість прозвону мікрофінансові організації можуть попросити надати скан копії або фото документів: паспорта або іншого посвідчення особи. При цьому деякі МФО не наполягають навіть на цьому. Найкращі умови, де надають кредит без проверок, можете пошукати на сайті Superzaim.

Процедура оформлення онлайн позики без дзвінка оператора
Як вибрати МФО, яка надає онлайн мікропозик без відмови і дзвінків? Зручніше і швидше за все це буде зробити за допомогою сайту-агрегатора пропозицій. В описі умов кредитування різних компаній, шукайте пункт про те, що взяти гроші на карту можна повністю в режимі онлайн.

Процес оформлення мікрокредиту буде стандартним:

  1. Заповніть анкету-заявку на позику, вказавши про себе детальну і достовірну інформацію;
  2. Завантажте (при необхідності) копії запитуваних документів;
  3. Чекайте рішення оператора: відповідь надійде вам по СМС.

Знайти МФО, які не дзвонять на роботу і родичам, сьогодні не складає жодної проблеми. Адже мікрокредітной організації, які будуть здійснювати такі перевірки, приречені на провал. Залучати позичальників, як правило, понад усе цінують саме анонімність, вони просто не зможуть. З цієї ж причини МФО не наполягають на поручителів.

Хвилюватися про те, що ви не зможете правильно оформити позику на карту без дзвінків і перевірок, не слід. На сайті кредитора ви побачите покрокову інструкцію, яка не дозволить вам зробити помилку.

Як вплинути на позитивну відповідь позичальникові?
Якщо ви хочете максимально збільшити свої шанси на миттєвий мікрокредит, скористайтеся нашими рекомендаціями:

  1. Вказуйте про себе тільки достовірні відомості, не намагаючись завищити величину заробітної плати, приховати активний кредит або приписати собі наявність цінностей (авто, нерухомість і т.д.), яких у вас немає;
  2. Не залишайте рядки анкети порожніми. Заповнюйте всі графи навіть в тому випадку, якщо інформація про них не має до вас відносини (пишіть слово «ні»). Це важливо, тому що деякі МФО перейшли на систему автоматичного розгляду заявок: рішення приймає не людина, а комп'ютер;
  3. Якщо ви володієте цінним майном або у вас є додаткові джерела доходу (банківський депозит, що здається в найм нерухомість і т.д.) повідомте про це кредитної компанії. Наприклад, в коментарях до заявці.

Оформити швидкий кредит досить просто. З відмовою стикаються, як правило, тільки злісні неплатники.

Що робити, якщо не дали мікрокредит?
МФО мають законне право не озвучувати причини відмови в позиці. Як вчинити, якщо вам не дали мікрокредит? Перш за все, не наполягати на його отриманні знову в самий найближчий час в тій же компанії - схвалення ви не дочекаєтеся.

Найправильніший варіант - подати заявку в іншу мікрофінансову організацію. Число МФО зараз таке велике, що рано чи пізно ви отримаєте необхідну допомогу. Але не оформляйте заявки одночасно на різних сайтах - дійте послідовно. Також рекомендується:

  1. Знизити суму запиту. Бути може, вам відмовлено через те, що вона велика для ваших доходів?
  2. По можливості, вказати стаціонарний номер телефону;
  3. У графі мета кредитування написати: на ремонт автомобіля або квартири (якщо у вас є те або інше в власності), а не на оренду житла або покриття поточних боргів. Ще раз нагадаємо, що обманювати кредитора не слід.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь