Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Платформа «1С: Підприємство»: особливості

Прикладна система «1С: Підприємство» щодня використовується декількома мільйонами користувачів в бізнесі і уряді для автоматизації операцій, бухгалтерського обліку, фінансів, управління персоналом і управління. Фірма «1С» пропонує широкий спектр вертикальних рішень для виробничих, розподільних і сервісних підприємств.

Завдяки своїй відкритості, швидкості модифікації + відновлень програмного забезпечення, інноваційної технологічної платформі і ряду прикладних рішень компанія «1С» домоглася широкої популярності. «1С: Підприємство» https://exis.com.ua/bukhgalterskiy-nalogovyy-uchet/upp/ - це дуже гнучка і масштабована платформа, що відповідає потребам компаній від одного користувача до сотень користувачів. Це система додатків, що включає платформу і прикладні рішення (готові програми).

Різниця між платформою і прикладними рішеннями проста: платформа, як випливає з її назви, підтримує всі прикладні рішення. Вона, по суті, стоїть окремо, в той час як існує безліч прикладних рішень. Компанія «1С» та її партнери постійно впроваджують нові прикладні рішення. Перевага такої платформи полягає в підвищенні абстрактного рівня програмної системи. Платформа виконує всі завдання, пов'язані з технологічною складністю, продуктивністю, ергономікою і так далі.

Платформа «1С: Підприємство» пропонує наступні переваги:

  1. Значно знижує технологічну складність, ергономіку і проблеми продуктивності систем програмного забезпечення підприємства.
  2. Дозволяє досвідченим користувачам реалізовувати певні бізнес-процеси.
  3. Прискорює і стандартизує розробку, настройку та підтримку бізнес-додатків.
  4. Забезпечує повну відкритість для користувача інтерфейсу і коду рішення, що дозволяє краще розуміти і модифікувати бізнес-процеси.
  5. Готова до інтеграції з існуючими додатками 1С і сторонніми системами.
  6. Підтримує веб-сервіси, ODBC, COM і так далі.
  7. Підтримує бажану вами архітектуру: Windows / Linux, MS SQL, PostgreSQL, IBM DB2 і Oracle DB.
  8. Включає локальний або керований хостинг через Інтернет, а також веб-клієнт, планшет або клієнт Windows.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь