Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сукню на літо?

Кожен сезон відбуваються незначні зміни в тому, що модно в кожному сегменті моди. Цього разу для обговорення ми вибрали один з найпопулярніших елементів жіночого одягу - сукню, щоб зрозуміти тенденції нинішнього року.

Сукня - це незаперечна королева літніх образів і тому варто бути в курсі того, яким моделям віддавати перевагу. У нинішньому сезоні як і раніше користуються популярністю добре відомі нам квіткові мотиви. З'являється кілька новинок, з яких найцікавіші - це бахрома, оборки і прозорості.

Квіткові мотиви

Черговий сезон з моди не виходять квіткові мотиви, а забарвлень на вибір тут ua.gepur.com/catalog/platya є величезна кількість. Починаючи від ніжних, пастельних тонів, закінчуючи яскравими екзотичними принтами. У кожній літній колекції квіткові мотиви є найпопулярнішими, і ви можете бути впевнені, що квіткова сукня будь-якого фасону, буде, безумовно, дуже модною.

Легкість і оборки

Тренд, який ідеально поєднується з вищезазначеним, тобто з квітковим мотивом. Цікавим фасоном є сукні з декількома делікатними оборками. Волани в різних місцях сукні можуть надати їй неповторного характеру.

Асиметрія

Це новітня тенденція, яка ідеально ввійшла У світ суконь. Завдяки цікавій обробці у верхній частині сукні кожен, навіть найпростіший фасон сукні буде виглядати дуже оригінально і цікаво. Дизайн сукні з відкритим плечем додає їй легкості і жіночності. Саме асиметрія верхньої частини сукні в іспанському стилі повністю змінить просту модель.

Прозорі елементи

Підійдуть вони не тільки для вечірніх нарядів, але і для повсякденних. Літнє сукня з креп-корсетом на спині або талії - це відмінна ідея урізноманітнити свій зовнішній вигляд і цікавим способом оголити тіло. Найпопулярнішим фасоном літньої сукні з прозорістю є сукні з великою кількістю тюлю, який покриває ноги, акуратно підкреслюючи їх форму. Це не тільки зручно і модно, але і неймовірно сексуально.

Найцікавішим трендом цього сезону є оборки, які вдало можна поєднувати з іншими модними розробками цього року. Оборки і квіти? Це відмінне романтичне поєднання. А асиметричність і прозорість створять ідеальний наряд для літнього побачення. Це дуже зручно, коли є кілька модних елементів, які можна об'єднати в рамках одного стилю. Проте, слід мати на увазі, щоб не перестаратися з кількістю тенденцій в рамках одного стилю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Як вибрати сукню на літо?

Залишити відповідь