Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно підібрати чоловічі кеди?

Кеди для чоловіків знову знаходяться на піку популярності. З певного часу їх стали сприймати, як модний і стильний аксесуар. 

Поради щодо вибору

Щоб підібрати відповідні літні чоловічі кеди в магазині, необхідно визначитися, в яких умовах ви збираєтеся їх носити, і яке навантаження вони будуть витримувати. Якщо це буде складова спортивної форми, найкраще придбати моделі, виготовленої на основі цупкої бавовняної тканини. Завдяки цьому навіть під час посилених тренувань ноги будуть дихати.

Якщо кеди призначені для прогулянок або використовуються з метою надання оригінальності іміджу, можна підібрати модель з незвичайним дизайном, яскравими вставками. Перед покупкою необхідно обов'язково вивчити характеристики товару.

Щоб з'ясувати, наскільки комфортно буде ногам в такому взутті, краще робити примірку в кінці дня, коли стопи трохи набрякли. Не розраховуйте, що з часом маленькі кеди розтягнуться і підійдуть за розміром.

Обов'язково зігніть підошву і оціните ступінь її гнучкості. Це має бути щось середнє між занадто м'яким і надто жорстким матеріалом.

З чим носити?

Існують вдалі приклади сполучень. Представникам молоді можна рекомендувати джинси різних моделей, картаті сорочки, під які надіті однотонні футболки або майки. Але не варто використовувати більше трьох кольорів.

Восени і взимку можна надягати короткий светр або джемпер вільного крою, чорні штани або джинси. Завужені в нижній частині спортивні штани також чудово підходять під таке взуття.

Шкарпетки повинні мати достатню довжину і в будь-якому положенні тіла не оголювати голі ноги. Під шорти можна надіти короткі моделі. Сумка під таке взуття повинна бути досить місткою. Ідеальний вибір - спортивний рюкзак, який має той же відтінок, що і кеди.

Важливо також підбирати взимку вироби з підкладкою з вовни або хутра. Вони чудово захистять від холоду, хоч і не годяться для тривалого використання на вулиці, якщо стоїть морозна погода.

Шви у підібраної моделі повинні бути гладкими і абсолютно рівними. Ділянки з потікшим клеєм свідчать про те, що кеди були зроблені в кустарних умовах і не підходять для використання. Наявність знімних устілок є додатковою перевагою, так як це дозволяє їх знімати і сушити. Підошва повинна мати рельєфний малюнок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь