Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги виведення із запою в клініці

Лікування алкоголізму - непростий процес сам по собі, але в рази більш складним є лікування запойного алкоголіка. Для того щоб безпечно вивести людину із запою і не допустити рецидив, необхідна спільна робота цілого ряду фахівців. При цьому в більшості випадків добитися поставленої мети можна виключно за умови знаходження у стаціонарі.

Коли лікувати запій потрібно в клініці?

Досвід фахівців показує, що лікування у стаціонарі стає гострою необхідністю, коли:

  • спиртні напої вживаються протягом п'яти або більше днів поспіль;
  • людина, що вживає алкоголь, страждає на тяжкі хронічні захворювання або вже має викликані алкоголізмом ускладнення;
  • у людини спостерігаються ознаки важкої інтоксикації організму або гарячка.

При наявності будь-якої з перерахованих вище ситуацій важливо не пускати проблему на самоплив. Якщо дозволити алкоголіку продовжувати вживати спиртні напої, запій може закінчитися для нього летальним результатом. Якщо вас цікавить лікування запою у стаціонарі, то радимо перейти за цим посиланням atosklinika.kiev.ua/lechenie-alkogolizma/vyvedenie-iz-zapoya-detoksikaciya-stacionar-ekonom-lyuks-vip вже зараз.

Лікування запойного алкоголізму в стаціонарі - це не тільки надійна страховка від нещасного випадку, а й зниження до мінімуму ризику плачевних наслідків зловживання алкоголем. Тільки лікування в умовах клініки дає можливість пройти повне медичне обстеження і отримати необхідну медичну і психологічну допомогу в повному обсязі, з урахуванням поточного стану здоров'я і тяжкості алкогольної залежності. При цьому можна розраховувати на комфортні умови розміщення і повну анонімність.

Етапи виведення із запою

Виведення із запою в клініці є комплексом складних заходів. Першочергова задача - в найкоротші терміни очистити організм алкозалежної людини від спиртного і відновити нормальний гомеостаз. Для цього призначаються крапельниці, клізми, препарати сорбуючої дії, проводиться інфузійна терапія.

На тлі зниження концентрації алкоголю в крові алкозалежний відчуває синдром відміни спиртного: у людини з'являються болі в серці, шлунку, кишечнику, болить голова, тремтять руки, посилюється нервова напруга і тяга до випивки. Для того щоб полегшити стан пацієнта, лікарем призначається ряд лікарських препаратів. Додатково використовуються препарати, що допомагають організму відновитися після токсичної дії алкоголю.

Найважливішим етапом виведення із запою в клініці є медико-соціальна реабілітація. В результаті роботи з групою фахівців у людини розвивається стійка відраза до алкоголю і з'являється мотивація вести нормальне, тверезе життя. На жаль, домогтися подібного результату, проводячи лікування алкоголізму на дому, неможливо. Саме тому краще не втрачати час, а направлятися в клініку якомога швидше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь