Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Одесі готуються до проведення всеукраїнського інтелектуального форуму

З 7 по 9 червня 2019 року в Одесі буде проводитися Всеукраїнський інтелект-форум. Про підготовку до його проведення розповіла в прес-центрі «Одесит» генеральний директор Одеської національної наукової бібліотеки, голова оргкомітету Ірина Бірюкова. Ну а якщо ви хочете почитати інші новости Украины, можете зайти на сайт infohub, де вони постійно оновлюються. Там ви також знайдете новини світу, політики, суспільства, шоу-бізнесу та багатьох інших тематик.

Цей захід буде складатися з двох великих напрямків. Одне з них - це Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині», яка проводиться в Одесі вже 20 рік поспіль. Це значний захід, яке проходить під егідою Міністерства культури України, за традиційної підтримки одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та міської Рад, партнерів бібліотеки, бібліотек міста та області, українського інституту книги, Книжкової палати України.

Ці заходи пройдуть не тільки в Одеській національній науковій бібліотеці, а й в різних інших культурних локаціях міста - бібліотеках, музеях. Програма виставки-форуму передбачає широкий спектр інформаційно-рекламних заходів: презентації нових видань та видавничих проектів, промоакції, поетичні читання, автограф-сесії, майстер-класи.

Другий напрямок, за словами Ірини Бірюкової, буде запропоновано професійного співтовариства і присвячено роботі з популяризації книги, читання: «Ми запропонували взяти участь в першому одеському бібліосамміті, який пропонує професійну програму для організацій, що працюють з книгою, що займаються її популяризацією. Учасниками цього саміту стануть керівники і провідні фахівці бібліотек не тільки півдня України, але і всієї України, а також зарубіжні колеги ».

В ході виставки також буде проведено конкурс «Краща книга виставки-форуму 2019». За словами Тетяни щурів - завідуючої відділом мистецтва ОННБ, в конкурсі бере участь зазвичай до 100 різних видань, представлених 40 видавництвами. Нагороджуватися будуть переможці в 9 номінаціях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь